Τραγούδι για τον Iron Mike

Καταφέρνει σε κάθε αγώνα του να μας κάνει υπερήφανους. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που ο NiVo εμπνεύστηκε από τον Μιχάλη Ζαμπίδη και έγραψε ένα τραγούδι που σκοπεύει να του δωρίσει όταν ο καταξιωμένος αθλητής θα ετοιμάζεται για έναν καινούργιο αγώνα, όχι στα ρινγκ, αλλά στον επιχειρηματικό τομέα. 

Ενα τραγούδι για τον Iron Mike διά χειρός ΝiVo και με την ερμηνεία του συγκροτήματος Nevma θα παρουσιαστεί επίσημα στα εγκαίνια του γυμναστηρίου του πρωταθλητή του kick boxing. 

Αυτό είναι και το δώρο που θα κάνει ο Νίκος Βουρλιώτης στον γνωστό αθλητή για τη νέα του προσπάθεια. Δεν είναι όμως το πρώτο τραγούδι που γράφει ο Βουρλιώτης για τον Mike. Στον αγώνα Iron Challenge όπου ο Ζαμπίδης είχε αντίπαλο τον Τούρκο Ali Gunyar, ο κόσμος εμψυχώθηκε από το κομμάτι του οποίου δημιουργός ήταν πάλι ο NiVo, με ερμηνευτές το ίδιο συγκρότημα που ανήκει και στο Family Label.

Ακόμη και ο ίδιος μάλιστα δεν έχει ακούσει το τραγούδι αφού είναι σίγουρος ότι ο Βουρλιώτης θα έχει δημιουργήσει μία ακόμη φορά ένα πολύ ωραίο κομμάτι και θέλει να το ακούσει μαζί με τους καλεσμένους του στο επίσημο opening του γυμναστηρίου του.
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ