Πρώην εραστής «ξεγυμνώνει» τον Τζoρτζ Μάικλ

Δημοσίευσε λεπτομέρειες για τη σχέση τους και φωτογραφίες από προσωπικές του στιγμές 

Χαριστική βολή στην ήδη εκτεθειμένη δημόσια εικόνα του Τζορτζ Μάικλ που πολεμά με την αποτοξίνωση φαίνεται να έδωσαν οι γυμνές του φωτογραφίες που ανάρτησε στο Διαδίκτυο πρώην εραστής του.

Όπως σημείωσε ο πρώην εφήμερος έρωτας του τραγουδιστή, ο κομμωτής Κάρλος Αρτούρο Ορτίζ, γνωρίστηκε με τον βρετανο - κυπριακής καταγωγής τραγουδιστή κατά τη διάρκεια ταξιδιού του στην Αυστραλία και μέχρι σήμερα διατηρεί από τη γνωριμία αυτή τις πιο γλυκές αναμνήσεις.
Αρχικά γνωρίστηκαν μέσω Διαδικτύου και συναντήθηκαν στο ξενοδοχείο Park Hyatt. Στην πρώτη συνάντηση, όπως αναφέρει ο 64χρονος κομμωτής, μίλησαν ώρες για τα... πάντα. Χαρακτηριστική σκηνή που περιγράφει ο Κάρλος ήταν όταν ο Μάικλ΄να έχει ακουμπήσει το κεφάλι του στο στήθος του κομμωτή. Η επαφή τους, βέβαια σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο κομματής, δεν συνεχίστηκε στην Αγγλία όπου ο Τζορτζ Μάικλ προσκάλεσε μεν τον Κάρλος Αρτούρο Ορτίζ διευκρινίζοντας όμως πως συζεί με τον σύντροφό του.

Τις διηγήσεις μάλιστα φρόντισε να συνοδεύσει με γυμνές, ωστόσο όχι και τόσο αποκαλυπτικές, φωτογραφίες του τραγουδιστή. Όπως φαίνεται οι φωτογραφίες που απεικονίζουν τον Τζορτζ Μάικλ χαμογελαστό να κρατά ένα μπουκάλι κόκα κόλα στο χέρι είναι τραβηγμένες σε ιδιωτικές του στιγμές.

Δυο χρόνια μετά ο κομμωτής αποφάσισε όχι μόνο να ξαναθυμηθεί την τρυφερή του ιστορία με τον Τζορτζ Μάικλ αλλά να τη μοιραστεί με εκατομμύρια ανθρώπους στο Διαδίκτυο.