Διάσημος ηθοποιός αποκαλύπτει το γκέι παρελθόν του

Προκάλεσε σοκ με τις δηλώσεις του, αλλά ποσώς τον ενδιαφέρει. Μπορεί να στοιχειώνει τις γυναικείες φαντασιώσεις – με την καλή έννοια -, ωστόσο, εκείνος έχει συνυπάρξει ερωτικά με άντρες. Και μάλιστα πολλές φορές. Το ομολόγησε εξάλλου ο ίδιος. Χωρίς φόβο και πάθος.

Ο ηθοποιός Charlie Hunnam, ο οποίος θεωρούταν φαβορί για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Christian Grey στις «50 Αποχρώσεις του Γκρι» σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε για ποιο λόγο απέρριψε την πρόταση για το πολυσυζητημένο best seller που μεταφέρθηκε στη μεγάλη οθόνη.


«Το ότι τρόμαξα λόγω τoυ σεξουαλικού περιεχομένου και των γυμνών σκηνών, δεν ισχύει. Ξέρεις, όταν ήμουν 18, γ@@ιομ@@ν από τον κ@λ@ και ήμουν εντελώς γυμνός στην τηλεόραση!» δήλωσε χαρακτηριστικά στο περιοδικό «V Man» και συμπλήρωσε «Όταν έπρεπε να αποφασίσω αν θα μείνω ή θα φύγω ήταν η χειρότερη επαγγελματική στιγμή μου. Ήταν το πιο συναισθηματικά καταστροφικό και δύσκολο πράγμα το οποίο έπρεπε να αντιμετωπίσω. Μου ράγισε την καρδιά».

Υπενθυμίζεται πως ο -35χρονος σήμερα- sexy πρωταγωνιστής της σειράς «Sons Of Anarchy», πρωταγωνιστούσε το 1999 στην gay σειρά «Queer as Folk» του βρετανικού καναλιού «Channel 4», όπου οι… ακατάλληλες σκηνές στις οποίες συμμετείχε ήταν πολλές.