Υποψήφιος για νέος Τζέιμς Μποντ και ο… Μπέκαμ

Κι ενώ τα ονόματα για τον νέο Τζέιμς Μποντ πάνε κι έρχονται και το θέμα έχει απασχολήσει μέχρι και εταιρείες στοιχημάτων ένα ακόμα και μάλιστα «έκπληξη»... έρχεται να προστεθεί στην ονοματολογία δίχως τέλος για τους υποψήφιους μνηστήρες του ρόλου.

Αυτή τη φορά το κοινό ψηφίζει τον… Ντέιβιντ Μπέκαμ στο ρόλο του θρυλικού πράκτορα 007, καθώς το συμβόλαιο του Ντάνιελ Κρεγκ λήγει και το «Spectre» αναμένεται να είναι η τελευταία ταινία Τζέιμς Μποντ στην οποία θα πρωταγωνιστεί.

Ένα μήνα πριν προβληθεί στη μεγάλη οθόνη το «Spectre», η λίστα με τους πιθανούς διαδόχους αποδεικνύεται μακρά. Ντέμιαν Λιούις, Ίντρις Έλμπα, Τομ Χάρντι, Ρίτσαρντ Μέιντεν και Χιού Τζάκμαν είναι μερικά από τα υποψήφια ονόματα με τελευταίο αυτό του 40χρονου βετεράνου σταρ της μπάλας.

Σύμφωνα με το «Fox», ο Μπέκαμ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ενώ λέει χαρακτηριστικά πως «είμαι πολύ ικανοποιημένος με τα όσα έχω κάνει μέχρι τώρα στο χώρο της υποκριτικής, αλλά θα ήθελα και περισσότερα».

Στο παρελθόν, ο Μπέκαμ έχει πραγματοποιήσει guest εμφάνιση σε βρετανική σειρά, ενώ έχει ήδη επιλεγεί για ρόλο στη νέα ταινία του Γκάι Ρίτσι, «Knights of the Roundtable: King Arthur», όπου έχει 13 ατάκες...