Κάηκαν οι θαλαμηγοί των Κόκκαλη – Αλαφούζου

Φωτιά εκδηλώθηκε στις θαλαμηγούς των Σωκράτη Κόκκαλη και Γιάννη Αλαφούζου. Συγκεκριμένα, στην 40μετρη θαλαμηγός του πρώην προέδρου του Ολυμπιακού, ένα πλωτό παλάτι στη μαρίνα του Αγίου Κοσμά, εκδηλώθηκε πυρκαγιά. Στο σημείο έσπευσαν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα και προσπάθησαν να σβήσουν τις φλόγες που ξεπηδούσαν από το μηχανοστάσιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά εκδηλώθηκε στο μηχανοστάσιο του πολυτελούς γιοτ «BUX» και μέσα σε λίγα λεπτά πυκνοί μαύροι καπνοί έβγαιναν από το εσωτερικό του σκάφους.
 Στο σημείο έφτασε και πλοιάριο του Λιμενικού προκειμένου να διασφαλίσει πως τα παρακείμενα σκάφη δεν θα υποστούν ζημιές, ενώ περιμετρικά της θαλαμηγού έχει τοποθετηθεί προληπτικά ειδικό φράγμα σε περίπτωση που υπάρξει διαρροή καυσίμων στη θάλασσα. Τελικά, οι πυροσβέστες κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά.

Το σκάφος του Γιάννη Αλαφούζου
Η θαλαμηγός του Σωκράτη Κόκκαλη καταστράφηκε, αλλά το σκάφος του Γιάννη Αλαφούζου την γλίτωσε. Δίπλα λοιπόν στο σκάφος της οικογένειας Κόκκαλη ήταν και το κότερο του Γιάννη Αλαφούζου. Η θαλαμηγός του προέδρου του Παναθηναϊκού και μεγαλομετόχου του ΣΚΑΙ υπέστη ζημιές, σε μικρότερο βαθμό βέβαια, και την γλίτωσε…