Γιώργος Τσαλίκης: Φωτιά κοντά στο μαγαζί που τραγουδούσε

Δεκαπέντε ολόκληρα εφιαλτικά λεπτά έζησε ο Γιώργος Τσαλίκης στο Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας την ώρα που πραγματοποιούσε την live εμφάνιση του σε γνωστό club. 

Ο τραγουδιστής, όπως αποκάλυψε μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Instagram, την ώρα που χόρευε και διασκέδαζε τον κόσμο, λίγα μετρά μακρυά ξεσπούσε μία μεγάλη φωτιά.

«Αυτό είναι που λένε το "κάψαμε" απόψε !! Εκεί που τραγουδούσα , ξαφνικά βλέπω έξω από το club να έχει πάρει φωτιά (μάλλον όπως μου είπανε μετά από καταλύτη αυτοκινήτου παρκαρισμένο σε ξερά χόρτα) η οποία λόγω του αέρα σε δευτερόλεπτα εξαπλώθηκε!

Διέκοψα το πρόγραμμα , ενημέρωσα τι γίνεται , γιατί δεν το είχε πάρει χαμπάρι ο κόσμος που διασκέδαζε , βγήκανε έξω οι θαμώνες με κουβάδες -κι οτι βρήκανε- και μετά από 15 λεπτά καταφέρανε να σβήσουνε τη φωτιά , να σώσουμε τα αυτοκίνητα που κινδυνεύανε και όλα καλά !! Μετά επιστρέψανε ΟΛΟΙ στο club και (λίγο καρβουνιασμένοι) συνεχίσαμε μέχρι το πρωί. Απρόοπτο απο τα λίγα ! Με αίσιο τέλος ευτυχώς. Σας ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό το "καυτό" βράδυ !! Συμπέρασμα : μια φωτιά μπορεί να ανάψει οπουδήποτε ειδικά όταν έχει πολύ αέρα ! Πολύ προσοχή τσιγάρα εννοείται , και που παρκάρουμε τα αυτοκίνητα μας ..!! Αυτάα»