Ρομπέρτο Καβάλι: Έκανε δώρο στην σύντροφό του ένα νησί

Ο Ιταλός σχεδιαστής, που στα 74 του χρόνια και δηλώνοντας αρκετά ερωτευμένος με το κατά πολύ μικρότερό του μοντέλο, Λίνα Νίλσον, θέλησε να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη προκειμένου να της προσφέρει ένα δώρο που σίγουρα θα θυμάται σε όλη της την ζωή.

Ο Ρομπέρτο Καβάλι προχώρησε σε αγορά ιδιωτικού νησιού το «Stora Rullingen off the coast of Strängnä» που βρίσκεται πολύ κοντά στη Στοκχόλμη. Όπως αποκαλύπτει και το δημοσίευμα της Daily Mail, το νησί-δώρο στην αγαπημένη του συνοδεύεται από μια πολυτελή βίλα αξίας 2,5 εκατομμυρίων ευρώ που βρίσκεται πάνω στην ονειρεμένη έκταση γης.

Εκεί, όπως όλα δείχνουν, το ερωτευμένο ζευγάρι πρόκειται να απομονώνεται από τα φώτα της δημοσιότητας απολαμβάνοντας τις προσωπικές τους στιγμές.

Αυτό είναι το νησί που ο Ρομπέρτο Καβάλι έκανε δώρο στην κατά 45 χρόνια μικρότερη σύντροφό του, Λίνα Νίλσον [εικόνες]

Το 29χρονο μοντέλο δείχνει να ζει έντονα κάθε στιγμή δίπλα στον αγαπημένο της αφού ούτε στα πιο τρελά όνειρά της δεν τα φανταζότανε όλα όσα ζει σήμερα. Η Νίλσον ξεκίνησε την καριέρα της ως κουνελάκι του playboy ποζάροντας σε αρκετά εξώφυλλα και προβάλλοντας συνεχώς τα πλούσια κάλλη της.