Ανάστατη η Πάτρα από την γκαρσονιέρα των οργίων της 50χρονης

Η γκαρσονιέρα των οργίων, υπάρχει και βρίσκεται στην Πάτρα! Μάλιστα οι γείτονες έχουν «οργιάσει» από αγανάκτηση και παρ’ όλες τις πρόσφατες εξελίξεις με το κλείσιμο των τραπεζών, οι ένοικοι των γύρω διαμερισμάτων πραγματοποιούσαν γενική συνέλευση για να δουν τι θα κάνουν με το «ροζ» πρόβλημα που έχει προκύψει στην… πόρτα τους και πώς θα το αντιμετωπίσουν.

Τόση αγανάκτηση αλλά και απόγνωση μαζί δηλαδή! Όπως κατήγγειλαν οι ίδιοι στον «Κόσμο», όλα ξεκίνησαν από μία όχι και τόσο καλλονή πενηντάρα γυναίκα από την περιοχή των Μποζαϊτίκων. Η συγκεκριμένη κυρία, που μάλιστα λέγεται πως είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών, παρακαλώ, είχε γνωρίσει δύο νεότερους άνδρες με τους οποίους ήθελε να συνευρίσκεται ερωτικά. Ο ένας εργάζεται σε σούπερ μάρκετ και ο δεύτερος δηλώνει άνεργος.

Για το λόγο αυτό, και επειδή η εν λόγω κυρία μπορεί από ομορφιά να μην… λέει και πολλά πράγματα, αλλά από οικονομικής απόψεως το… «φυσάει», οδηγήθηκε στη λύση του να νοικιάσει μια ημιυπόγεια γκαρσονιέρα που βρίσκεται σε πολυκατοικία στο Μπεγουλάκι, μόνο και μόνο για να συναντιέται εκεί με τους δύο νεαρούς. Όπως συνέβαινε ανά τακτά χρονικά διαστήματα, και βέβαια μεταμεσονύκτιες ώρες, και το… γλεντούσαν, στην κυριολεξία μέχρι πρωίας! Φυσικά, το πώς η ίδια μπορούσε και έλειπε ολόκληρη τη νύχτα από το σπίτι της κανείς δεν το γνωρίζει.


Οι τρεις ενοχλητικοί
Εκείνο όμως που γνωρίζουν άπαντες οι γείτονες, είναι ότι από την αρχή οι τρεις τους έγιναν άκρως ενοχλητικοί. Ανοίγοντας τα παράθυρα για να έχουν δροσιά και κάνοντας ό,τι έκαναν, με αποτέλεσμα οι ερωτικές τους κραυγές να φθάνουν ακόμα και στους τελευταίους ορόφους και οι γείτονες να χάνουν τον ύπνο τους. Ενώ όσοι είχαν και μικρά παιδιά αντιμετώπιζαν μεγαλύτερο πρόβλημα αφού έπρεπε να δώσουν και τις απαιτούμενες… εξηγήσεις στα μικρά τους!

Η κατάσταση δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο από τους δύο νεαρούς. Οι οποίοι αφού είχαν έτοιμη νοικιασμένη γκαρσονιέρα, πληρωμένη από την κυρία, σκέφτηκαν να την χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση και για τις υπόλοιπες δικές τους κατακτήσεις. Έτσι, άρχισαν να φέρνουν τη μία μετά την άλλη τις γυναίκες που γνώριζαν. Κάποιοι μάλιστα λένε ότι αυτό γίνεται και επ’ αμοιβή, χωρίς ωστόσο να είναι κάτι επιβεβαιωμένο σε απόλυτο βαθμό. Και σαν να μην έφθαναν όλα αυτά, όταν γίνονταν οι συναντήσεις με την 50αρα, άρχισαν να μπαινοβγαίνουν στην γκαρσονιέρα κι άλλα άτομα, πλην των δύο νεαρών. Και γυναίκες, και άνδρες, αφού προφανώς η ομάδα των τριών μάλλον αποφάσισε να αναζητήσει περαιτέρω ερωτικές απολαύσεις! Όπως και να ‘χει, το πρόβλημα έγινε εντονότερο, σε σημείο που οι γείτονες έφθασαν σε αδιέξοδο και είναι έτοιμοι να «εκραγούν».