Γιάννα Αγγελοπούλου: βαφτίζει την εγγονή της στην Κρήτη

Με ανυπομονησία περιμένει η Γιάννα Αγγελοπούλου τη βάφτιση της εγγονής της που θα πάρει το όνομα της και ετοιμάζεται πυρετωδώς για το Κρητικό γλέντι. Η Γιάννα Δασκαλάκη ετοιμάζει μια μεγάλη γιορτή στους καλεσμένους που θα παρευρεθούν στη βάπτιση της εγγονής της

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Πατρίς η βάπτιση της Γιάννας junior θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο στο εκκλησάκι της Παναγίας στο Δέτη, ένα βουνό πάνω από την Έμπαρο.

Ήδη στο χωριό, όπως γράφει η τοπική εφημερίδα βρίσκεται στον πυρετό της προετοιμασίας καθώς το τραπέζι και το γλέντι θα γίνουν στην αυλή του σχολείου.

Τετάρτη ή Πέμπτη είναι οι επικρατέστερες μέρες και για την άφιξη της κόρης της Καρολίνας, στο χωριό προκειμένου να επιβλέψει τις τελικές προετοιμασίες. Τα εδέσματα που θα προσφερούν στους καλεσμένους έχουν παραγγελθεί σε τοπικό catering.

H Kαρολίνα Παρθένη κόρη της Γιάννας Αγγελοπούλου από τον πρώτο της γάμο με τον επιχειρηματία Γιώργο Παρθένη, όμορφη και δυναμική όπως η μητέρα της αλλά όπως λένε αυτοί που την ξέρουν καλά έχει τη δική της προσωπικότητα.

Η Καρολίνα ζει μόνιμα στο Λονδίνο και το Σεμπτέμβριο του 2013, παντρεύτηκε τον επί πολλά χρόνια σύντροφό της, επιχειρηματία Βασίλη Αμβρόσιο

To ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας της Αγίας Σοφίας στο Λονδίνο προσπαθώντας μέχρι την τελευταία στιγμή να κρατήσει το γάμο του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Βέβαια, η βάφτιση της κόρης τους που αναμένεται το Σάββατο θα ολοκληρώσει την ευτυχία τους!