Η Λόχαν έκανε photoshop & το ανακάλυψαν οι θαυμαστές!

Πίστεψε ότι οι θαυμαστές της θα απορροφηθούν από την ημίγυμνη φωτογραφία της. Τελικά, η Λίντσεϊ Λόχαν έγινε αντικείμενο χλευασμού για το photoshop που έκανε.

Στην παγίδα της ματαιοδοξίας έπεσε η Λίντσεϊ Λόχαν. Η περσόνα που έχει μία άψογη σιλουέτα και εξαιρετικές αναλογίες, προφανώς δεν είναι καθόλου σίγουρη για τον εαυτό της. Επίσης, με αυτό που έκανε δείχνει ότι δεν πιστεύει πως οι θαυμαστές της έχουν παρατηρητικότητα. Τι έκανε; Photoshop στον εαυτό της και μάλιστα μόνη της.


Η Λίντσεϊ Λόχαν ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram χθες μία selfie φωτογραφία της, όπου εμφανίζεται ένα μπλουζάκι και το εσώρουχό της, συνοδεύοντάς τη με το σχόλιο «#mycalvins are helping me fight off my chikungunya. hehe», εννοώντας ότι τα Clavin Klein εσώρουχα τη βοηθούν να παλεύει τον ιό με τον οποίο έχει προσβληθεί.

Η Λόχαν όμως, πρώτα πέρασε τη φωτογραφία από ένα ειδικό πρόγραμμα που υπάρχει στα κινητά τηλέφωνα και με το οποίο μπορεί να κάνει τη σιλουέτα της πιο στενόμακρη και να φαίνεται αδυνατισμένη. Η απόδειξη ότι το έχει χρησιμοποιήσει είναι τα μπουκάλια των καλλυντικών πίσω της, όπου έχουν καταντήσει...κυματιστά!

Την επισήμανση ότι χρησιμοποίησε πρόγραμμα photoshop την έκαναν οι θαυμαστές της, που σχολίασαν με τον χειρότερο τρόπο αυτό που έκανε.