Ο Μπραντ Πιτ ή ο Ματ Ντέιμον θα παντρέψει τον Κλούνεϊ;

Η Ιταλία επικρατέστερο μέρος για τον πολυαναμενόμενο γάμο
Τι κι αν ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η Αμάλ Αλαμουντίν κρατούν επτασφράγιστο μυστικό τα του γάμου τους, που θα γίνει τον Σεπτέμβρη που μας έρχεται; Βγήκε η θεία του ηθοποιού και έκανε σούσουρο μεγάλο, αποκαλύπτοντας τα υποψήφια μέρη για την τελετή, αλλά και τον επικρατέστερο κουμπάρο!

Σύμφωνα με όσα γράφονται, ο Κλούνεϊ έχει δίλλημα για την κουμπαριά, την οποία διεκδικούν δύο από τους καλύτερους φίλους και συναδέλφους του, ο Μπραντ Πιτ και ο Ματ Ντέιμον. Οι τρεις άνδρες είναι χρόνια φίλοι, ενώ πρωταγωνίστησαν μαζί στην ταινία «Η Συμμορία των Έντεκα» και στις δύο συνέχειες της.

«Πιστεύω ότι θα διαλέξει για κουμπάρο τον Μπραντ Πιτ! Είναι πολύ καλοί φίλοι και, κατά πάσα πιθανότητα, εκείνον θα επιλέξει», είπε η θεία Στάρλα στη βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», την ώρα που δημοσιεύματα θέλουν ως κουμπάρο τον Ματ Ντέιμον, επισημαίνοντας πως ο Κλούνεϊ θα κάνει κουμπαριά με τον Μπραντ Πιτ, αφού θα τον παντρέψει με την Αντζελίνα Τζολί!

Μέχρι και τα… οικογενειακά συμβούλια έβγαλε στη φόρα η θεία, που μάλλον ενθουσιάστηκε με την πρώτη της συνέντευξη. Όπως πρόσθεσε, ο γάμος του γόη του Hollywood και της δικηγόρου θα γίνει στην Ιταλία και, μάλιστα, ο Τζορτζ θα την επισκεφθεί προσεχώς με τους γονείς του.

«Αρχικά σκέφτονταν ο γάμος να γίνει στο Σινσινάτι, που είναι κοντά στο Κεντάκι, το μέρος που γεννήθηκε ο Τζορτζ. Αλλά το Σινσινάτι δεν θα είναι το μέρος! Ο Νίκ και η Νίνα (σ.σ. οι γονείς του Κλούνεϊ) σχεδιάζουν ταξίδι στην Ιταλία την επόμενη εβδομάδα, για να δουν από κοντά κάποιες τοποθεσίες», ανέφερε χαρακτηριστικα.