«Real Men Don’t Buy Girls»

Η καμπάνια των stars που έχει κατακλύσει το διαδίκτυο!
Μπορεί η καμπάνια «Real Men Don’t Buy Girls» να έχει ξεκινήσει εδώ και ΤΡΙΑ χρόνια από τον Ashton Kutcher, αλλά τις τελευταίες μέρες έχει κατακλύσει τα social media.

Το hashtag #RealMenDontBuyGirls σε συνδυασμό με το άλλο hashtag #BringBackOurGirls (το οποίο έχουν ξεκινήσει οι γυναίκες celebrities) κυριαρχούν πλέον σε Twitter και Instagram, με τους μεγαλύτερους stars του Hollywoοd να ρίχνονται στη μάχη, με αφορμή την απαγωγή 200 μαθητριών από την ισλαμική τρομοκρατική οργάνωση Μπόκο Χαράμ της Νιγηρίας.


Μιλάμε για μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς showbiz, όπως ο Ashton Kutcher, ο Justin Timberlake, ο Sean Penn, o Bradley Cooper,o Gerard Butler, o Jamie Foxx, και άλλοι.

Να σημειώσουμε πάντως, πως η καμπάνια #RealMenDontBuyGirls δεν είναι καινούργια, αλλά τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει ξανά viral στα social media, λόγω της συγκλονιστικής απαγωγής των 200 κοριτσιών της Νιγηρίας.

Οι φώτο λοιπόν με τους άντρες stars να λένε «real men don’t buy girls» δεν είναι καινούργιες. Η αρχή έγινε το 2011, όταν η Demi Moore με τον Ashton Kutcher ξεκίνησαν την καμπάνια αυτή κατά του trafficking ιδιαίτερα των παιδιών.