Τα "χώνει" σε Κωστόπουλο - Λιάγκα ο Ελευθερίου: «Θα σκεφτώ αν θα ξαναπάω στις εκπομπές τους»

Στον Γιώργο Λιάγκα και τον Πέτρο Κωστόπουλο τα «έχωσε» ο Λευτέρης Ελευθερίου για τα σχόλια που έκαναν για τον ηθοποιό ο καθένας ξεχωριστά μέσα από τις εκπομπές τους.

Ερωτηθείς λοιπόν ο Ελευθερίου για το πώς ένιωσε όταν άκουσε τον Γιώργο Λιάγκα να λέει ότι «κούρασε» όταν τον είδε στο Αλ Τσαντίρι Νιουζ και τον Πέτρο Κωστόπουλο να σχολιάζει «Όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη» ο ηθοποιός απάντησε σε συνέντευξή του: 
  «Τα θεωρώ και τα δύο βιαστικά σχόλια. Για να πεις για κάποιον ότι κούρασε, ή “όπου γάμος και χαρά…”, θα πρέπει να έχει περάσει κι ένα διάστημα. Αν με αγαπούν όπως λένε θα ήθελα να δείχνουν περισσότερη κατανόηση. Ειδικά από τον Πέτρο Κωστόπουλο, που με είχε καλέσει και στο Βράδυ για τον οποίο έκανα και δωρεάν διαφημιστικό για το περιοδικό του το Kool, περίμενα περισσότερη ευγένεια. Από την μία τον άκουσα να λέει ότι “με αγαπάει”, αμέσως μετά “τον απογοήτευσα” για να καταλήξει και να πει “Όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη”. Δεν τον καταλαβαίνω τον αρνητισμό που βγάζουν και οι δυο τους απέναντί μου. Θα σκεφτώ αν θα ξαναπάω στις εκπομπές τους. Και οι δύο, όποτε με καλούσαν, μου ζητούσαν να κάνω μιμήσεις, να τραγουδήσω και γενικότερα να φέρω μια κωμική νότα στο πρόγραμμα. Αισθάνομαι ότι γι’ αυτού του είδους τις εκπομπές είμαστε αναλώσιμοι, γιατί όποτε θέλουν σε εκθειάζουν και με την ίδια ευκολία μπορούν να σε ρίχνουν στα τάρταρα».

Η Φαίη Σκορδά δεν το άφησε αυτό να πέσει κάτω και "την είπε" στον Ελευθερίου on air: «Δεν είναι δυνατόν. Πας σε είκοσι εκπομπές, κάνεις διαφορετικά πράγματα, δεν είναι δυνατόν κάθε φορά τα σχόλια να είναι τα ίδια, αλλιώς δεν θα υπήρχε λόγος να γίνονται. Το θέμα είναι αυτά τα σχόλια πως δεν γίνονται κακοπροαίρετα. Δεν το περίμενα αυτό από τον Λευτέρη Ελευθερίου. Τον είχα πιο μαγκάκι»

Ωστόσο, από την πλευρά του ο Κωστόπουλος απάντησε... με τη σιωπή του!