Γνωστός ηθοποιός κατηγορείται ότι σκότωσε την γυναίκα του μπροστά στα παιδιά τους!

​Για την δολοφονία της συζύγου του, μπροστά στα δύο τους παιδιά, κατηγορείται ο Μάικλ Τζέις, ο οποίος συνελήφθη και κρατείται, ενώ σε εξέλιξη είναι η έρευνα για το έγκλημα!

Ο ηθοποιός -που, μεταξύ άλλων, έπαιξε το ρόλο του αστυνομικού στην τηλεοπτική σειρά «The Shield» και ενσάρκωσε στον κινηματογράφο το αστέρι του NBA Μάικλ Τζόρνταν- κρατείται, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πωςομολόγησε το έγκλημα.

Η σύζυγος του Τζέις, Έιπριλ, βρέθηκε θανάσιμα πυροβολημένη στο σπίτι τους, στο Λος Άντζελες. «Πυροβόλησα την γυναίκα μου», φέρεται να είπε ο Τζέις στην Αστυνομία, στην οποία τηλεφώνησε μετά το περιστατικό, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως το έγκλημα έγινε μετά από καβγά του ζευγαριού για οικονομικούς λόγους, καθώς ο ηθοποιός είχε δηλώσει εδώ και περίπου δύο χρόνια ότι χρεωκόπησε.

Ο 51χρονος ηθοποιός -παντρεμένος με το θύμα εδώ και 9 χρόνια, με το οποίο απέκτησε δύο γιους κάτω των 10 ετών, που ήταν στο σπίτι την ώρα του εγκλήματος- κρατείται με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας, ενώ έχει οριστεί εγγύση 728.000 ευρώ.