«Καθαίρεσαν» την νικήτρια στα καλλιστεία Νοτίου Ελλάδας

Από καλλιστεία... πελοποννησιακός πόλεμος: μέχρι και αφαίρεση του στέμματος είχαμε στον διαγωνισμό για την «Μις Πελοπόννησος», με την οργανωτική επιτροπή να... καθαιρεί τη νικήτρια και να απονέμει τον τίτλο σε άλλη!

Με το στόμα ανοικτό έμειναν οι παραβρισκόμενοι στα καλλιστεία Νοτίου Ελλάδας, το περασμένο Σάββατο, όταν άκουσαν πως θα γίνει ξανά η στέψη της ομορφότερης καθώς η περσινή νικήτρια, Φαίη Μουτζούρη, δεν ανταποκρίθηκε στα καθήκοντά της.

Ούτε... επίορκος δημόσιος υπάλληλος να ήταν η 18χρονη καλλονή που έβγαλε το στέμμα για να το φορέσει η 21χρονη Χριστιάννα Καρνέζη.

«Η κοπέλα δεν μπορούσε να ανταποκριθεί ως κάτοχος αυτού του τίτλου σε εκδηλώσεις και events που έπρεπε να δίνει το “παρών”. Την παίρναμε τηλέφωνο και δεν απαντούσε», εξήγησε ο διοργανωτής των καλλιστείων, Τάκης Παναγιώτου.


Άγνοια δηλώνει από την μεριά της η Φαίη, η οποία, όπως είπε στην ίδια εφημερίδα, έμαθε μέσω... Facebook ότι χάνει το στέμμα. «Πότε και πού με κάλεσαν; Μία φορά με πήραν τηλέφωνο για να εμφανιστώ σε μία επίδειξη και πήγα. Όσο κι αν με εξέπληξε αρνητικά αυτό που έγινε, αντιλαμβάνομαι ότι, προφανώς, ήθελαν περισσότερο την κοπέλα που τελικά πήρε τον τίτλο. Της εύχομαι καλή επιτυχία σε όλα αυτά τα καθήκοντα που υποτίθεται ότι εγώ δεν κατάφερα να φέρω εις πέρας», πρόσθεσε.
«Επιτέλους, δικαιώθηκα», ήταν το σχόλιο της Χριστιάννας, που πλέον φοράει το στέμμα της «Μις Πελοπόννησος» και ετοιμάζεται να πάρει μέρος στον διεθνή διαγωνισμό «Miss Progress», που θα γίνει τον Μάιο στην Ιταλία.