Κρυφή σχέση Barrack Obama με την Βeyonce;

Η Βeyonce αρνείται και διαψεύδει... 
Τελικά το «κύμα» απιστίας που ξεκίνησε ο πρόεδρος της Γαλλίας, Francois Hollande, φαίνεται πως διαδίδεται και στην απέναντι όχθη του ατλαντικού. Χθες, ο ραδιοφωνικός σταθμός Europe 1 μετέδωσε ανεπιβεβαίωτη πληροφορία σχετικά με ένα κρυφό ερωτικό ειδύλλιο του Barrack Obamaμε την pop diva Beyonce! Η αμερικάνικη εφημερίδα Washington Post αρνήθηκε να αναδημοσιεύσει την πληροφορία, αμφισβητώντας ξεκάθαρα την εγκυρότητα της.



Βέβαια, δεν είναι εύκολο να αμφισβητηθεί ο άνθρωπος που διέρρευσε την συγκεκριμένη πληροφορία. Ο Pascal Rostain, είναι ο πιο περιζήτητος paparazzi-φωτογράφος των γαλλικών media, ύστερα και από την αποκάλυψη του για το ειδύλλιο του προέδρου της Γαλλίας με την ηθοποιό Julie Gayet. O Rostain δήλωσε πως για πρώτη φορά υπάρχουν τηλεοπτικές εικόνες του προεδρικού ζεύγους της Αμερικής σε φανερή «απόσταση» και ψυχρότητα, κάτι που είχε συμβεί και με το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας πριν από τον χωρισμό τους. Ο δημοφιλής paparazzi είναι σίγουρος πως το ειδύλλιο Beyonce-Obama μπορεί να προκαλέσει έντονες αναταράξεις στην αμερικάνικη κοινωνία αλλά και στις διεθνείς επαφές της Αμερικής με άλλα κράτη, γι` αυτό και δύσκολα θα επιβεβαιωθεί.

Από την πλευρά της η Beyonce έχει διαψεύσει κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς του Rostain, ενώ ο Λευκός Οίκος δεν έχει σχολιάσει.