Αγνώριστος ο Brad Pitt! Δες το νέο του look!

Για χάρη των γυρισμάτων της νέας ταινίας στην οποία θα πρωταγωνιστήσει ο διάσημος ηθοποιός άλλαξε ριζικά την εμφάνιση του.

Τον είχαμε όλοι συνηθίσει τα τελευταία χρόνια με μακριά μαλλιά και ατημέλητο look όμως ο Μπραντ Πιτ πλέον είναι πλέον διαφορετικός για τις ανάγκες του νέου του ρόλου. Με κοντοκουρεμένα μαλλιά, χωρίστρα στο πλάι τεράστια γυαλιά μυωπίας ο 49χρονος σταρ του Χόλιγουντ έκανε την εμφάνισή του στα γυρίσματα της νέας του ταινίας με τίτλο Fury στο Λονδίνο. 
Η εμφάνισή του εξέπληξε τους περισσότερους από τους θαυμαστές του καθώς ο Μπραντ Πιτ έχει εγκαταλείψει το clean cut look εδώ και πολλά χρόνια. 
 Ο δημοφιλής ηθοποιός υποδύεται έναν στρατιώτη μέλος της ομάδας του Fury – ενός άρματος μάχης - τις τελευταίες εβδομάδες του Β’ Παγκοσμίου πολέμου. 
Η ταινία παρακολουθεί τις ζωές του πληρώματος του τανκ που δέχεται γερμανική επίθεση. 
Η ταινία σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Νοέμβριο του 2014. Ο Μπραντ Πιτ θα χρειαστεί να παραμείνει στη Βρετανία ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι να ολοκληρωθούν τα γυρίσματα της ταινίας