Ριάλιτι βάζει τους εθελοντές να συνουσιάζονται στο στούντιο

Η ερωτική πράξη είναι η κεντρική ιδέα σε μία εξαιρετικά αμφιλεγόμενη τηλεοπτική εκπομπή, που άρχισε να προβάλλεται στο βρετανικό κανάλι Channel 4 τον περασμένο Οκτώβριο.
Το εξωφρενικό σε σύλληψη ριάλιτι «Sex Box» βάζει τους εθελοντές -ζευγάρια, ανεξαρτήτως σεξουαλικού προσανατολισμού και ηλικίας- να κάνουν σεξ, εν ώρα εκπομπής, στο στούντιο! Μέσα σε ένα κουτί ειδικά κατασκευασμένο για την περίσταση: με καλή ηχομόνωση και μηδενική ορατότητα για τους έξω, όπως αναφέρει το fortunegreece.

Κι όταν μετά από μισή ώρα ολοκληρώσουν, τότε βγαίνουν ντυμένοι από το κουτί και μιλούν ανοιχτά με ειδικούς, που τους περιμένουν στο πλατό, για τη μοναδική αυτή εμπειρία.

Στόχος, σύμφωνα με το κανάλι, είναι να μιλήσουν οι άνθρωποι ανοιχτά για την ερωτική πράξη και τον ρόλο που παίζει στις σχέσεις τους, βγάζοντας το συναίσθημα ατόφιο μετά την ερωτική πράξη. Το ριάλιτι μεταδίδεται σε πανεθνική τηλεοπτική μετάδοση, για το μοιραστούν και με τους άλλους…

Το ανατρεπτικό και κατά πάρα πολλούς κακόγουστο αυτό εγχείρημα εντάσσεται στο πλαίσιο εκστρατείας του Channel 4 για «Πραγματικό ΣEΞ». Έτσι τιτλοφόρησε την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν του, φορτώνοντάς την με παραγωγές που προσπαθούν να εκαιδεύσουν τους τηλεθεατές -κυρίως τους νεαρούς ενήλικες- στο να ξεχωρίζουν το αληθινό sex από την πoρν0γραφία. Πώς με λίγα λόγια δεν θα παγιδεύονται συναισθηματικά από τα τηλεοπτικά τους ερεθίσματα, βάζοντας τον εαυτό τους στον ρόλο του πoρνoστάρ στην πραγματική ζωή τους.