Σοκ: Η σύντροφος του Αμπράμοβιτς έβαλε μία μαύρη να κάνει την καρέκλα και έκατσε πάνω της


Η σύντροφος του Ρώσου μεγιστάνα Ρόμαν Αμπράμοβιτς άναψε φωτιά στο χώρο του διαδικτύου μετά από μία προκλητική φωτογραφία που δημοσίευσε διαδικτυακό περιοδικό την ημέρα του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ , να κάθεται η ίδια πάνω σε μία καρέκλα, η οποία μοιάζει με μια μισόγυμνη έγχρωμη γυναίκα.


Το ρώσικο fashion blog Μπιρό 24/7 χρησιμοποίησε τη φωτογραφία της συντρόφου του Αμπράμοβιτς, Ντάσα Ζούκοβα, σε μία συνέντευξη της ίδιας για το νέο της περιοδικό που θα βγει σε κυκλοφορία που ονομάζεται Γκαράζ. Η υπεύθυνη του μπλογκ, Μιρόσλα Ντούμα, ανέβασε την φωτογραφία και στο κοινωνικό δίκτυο του Ιnstagram, όπου τα σχόλια κάτω από τη φωτογραφία ήταν επιθετικά και υβριστικά, προτρέποντας την Μιρόσλα να διαγράψει τη φωτογραφία και να παραιτηθεί από το ρώσικο μπλογκ Μπιρό 24/7.

Στη συγκεκριμένη αυτή φωτογραφία, η Ντάσα Ζούκοβα φοράει ένα άσπρο πουκάμισο και ένα κολλητό τζιν παντελόνι , ενώ η στάση που έχει πάρει μοιάζει σαν μία έγχρωμη κούκλα που βλέπεις σε βιτρίνα. Από την άλλη, η καρέκλα μοιάζει με την όψη μίας έγχρωμης γυναίκας, η οποία φοράει δερμάτινα γάντια και μπότες, δερμάτινο σορτσάκι,είναι δεμένη με δερμάτινη ζώνη και μοιάζει να είναι εγκλωβισμένη και φυλακισμένη μέσα στο ίδιο της το σώμα.