Bild: Ο Σουμάχερ τραυματίστηκε στην προσπάθεια να βοηθήσει την κόρη ενός φίλου του

Νέα στοιχεία στην υπόθεση του τραυματισμού του Μίκαελ Σουμάχερ φέρνει στο φως η γερμανική εφημερίδα Bild η οποία ισχυρίζεται πως ο πρωταθλητής της Formula 1 χτύπησε στο κεφάλι στην προσπάθειά του να βοηθήσει την κόρη ενός φίλου του.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες που επικαλείται η Bild, ο Γερμανός πιλότος και ο 14χρονος γιος του Μικ έκαναν σκι με μία φιλική παρέα στο Μαριμπέλ, όταν η κόρη ενός φίλου του έπεσε κατά την κατάβαση μιας πλαγιάς.

Ο Σουμάχερ, ως εμπειρότερος σκιέρ της παρέας - όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Bild - έσπευσε να τη βοηθήσει, βγαίνοντας από την πίστα. Η εφημερίδα αναφέρει πως είναι ασαφές το αν ο Σουμάχερ αγνόησε εσκεμμένα τις ενδείξεις του χιονοδρομικού κέντρου, για βαθύ χιόνι και ύπαρξη βράχων. Αυτό το παράτολμο πέρασμα από το συγκεκριμένο μέρος προκάλεσε την ανατροπή του με συνέπεια ακολούθως ο Σούμι να χτυπήσει με το δεξί μέρος του κεφαλιού του σε έναν βράχο και να τραυματιστεί σοβαρά.
Οι θεράποντες ιατροί μιλούν για πιθανότητες 45% να αναρρώσει.

Η εδώ και 14 χρόνια εκπρόσωπός του, η Σαμπίνε Κεμ, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι ο Σουμάχερ δεν είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα κατά τη διάρκεια της πτώσης. Και απέδωσε το γεγονός του τραυματισμού σε απίστευτη κακοτυχία.