Robert Pattinson-Kristen Stewart: Θα κάνουν μαζί χριστούγεννα στο Λονδίνο;

Οι ψίθυροι έγιναν... κραυγές ότι οι Robert Pattinson και Kristen Stewart είναι έτοιμοι να τα ξαναβρούν, επιβεβαιώνοντας τις φήμες ότι το χωρισμένο ζευγάρι αποφάσισε να δώσει μία ακόμη ευκαιρία στον έρωτά του!

Λέγεται ότι μόλις ο Robert Pattinson πληροφορήθηκε πως η ταινία της πρώην αγαπημένης του, Camp-X Ray έγινε δεκτή για το κινηματογραφικό φεστιβάλ Sundance, την κάλεσε στο τηλέφωνο για να τη συγχαρεί.

Παράλληλα, χρησιμοποίησε την επιτυχία της Kristen ως αφορμή για να της τηλεφωνήσει και να την προσκαλέσει στο Λονδίνο, απ' όπου κατάγεται ο ίδιος για να περάσει τα Χριστούγεννα μαζί του, όπως μεταδίδει το Entertainmentwise.

Ο Robert Pattinson έφυγε για τη Μεγάλη Βρετανία την περασμένη εβδομάδα ώστε να περάσει εκεί τις χριστουγεννιάτικες διακοπές και θέλει -σύμφωνα με τις φήμες- να τις περάσει μαζί με την Kristen, από την οποία χώρισε τον Μάιο οριστικά κι εκείνος εθεάθη με πολλές κι εντυπωσιακές συνοδούς για τις οποίες οι φήμες οργίασαν! Φαίνεται όμως πως η καρδιά του ανήκει στη συμορωταγωνίστριά του στο Twilight, καθώς ό,τι κι αν κάνει δεν μπορεί να την ξεπεράσει και να την ξεχάσει!