Ο εφοπλιστής που ξέφυγε με το Q7 από τους απαγωγείς του

Ο 33χρονος όχι μόνο αντιλήφθηκε γρήγορα τον κίνδυνο, αλλά τόλμησε με το αυτοκίνητό του Q7 να περάσει πάνω από το όχημα των επίδοξων απαγωγέων με αποτέλεσμα αυτό να τυλιχτεί στις φλόγες και να τρέψει σε φύγει τους δράστες.

O Aνδρέας Μαρτίνος διανύει την τρίτη δεκαετία της ζωής του, είναι σκληρά εργαζόμενος και θεωρείται το νέο αίμα στο χώρο του shipping. Γιος του Ανδρέα και της Αλεξάνδρας, είναι ένας σκληρά εργαζόμενος νέος ο οποίος συνδυάζει την επαγγελματική επιτυχία με την κοινωνική ζωή. 


Διαθέτει φιλία με πολλούς νεαρούς γόνους επιχειρηματικών οικογενειών, αγαπά την τέχνη και συχνάζει σε μοδάτα στέκια όπως το Rock& Roll και το Salon de Bricolage.

Παρότι κοινωνικός απεχθάνεται την δημοσιότητα και τα φλας. Γι' αυτό και σπάνια απασχολεί τις κοσμικές σελίδες εφημερίδων και περιοδικών. Αν και εξαιρετικά ανήσυχος στην εφηβεία του, από τότε που παντρεύτηκε έχει γίνει ένας πολύ καλός οικογενειάρχης. Είναι παντρεμένος με την Μαρίνα Λιβανού, κόρη του εφοπλιστή Γιώργου Λιβανού και έχουν αποκτήσει ένα παιδί το οποίο και βάπτισαν πριν απο δύο χρόνια σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Αγαπά τις Σπέτσες στις οποίες και πέρασε τα καλοκαιρία των παιδικών του χρόνων και την τέχνη με την οποία ασχολείται η σύζυγός του. Μαζί με την Μαρίνα Λιβανού ταξιδεύουν συχνά επιλέγοντας μέρη όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής στην οποία και σπούδασαν αλλά και την Ελβετία στην οποία η οικογένεια διαθέτει το δικό της σαλέ. Το συμβάν της προσπάθειας απαγωγής του προκαλεί έκπληξη αφού ως άτομο χαμηλών τόνων δεν προκαλούσε.