H σχέση του Πέτρου Κωστόπουλου με Ουγγαρέζο - Λιάγκα και η παγωμένη Μπαλατσινού

Ο Πέτρος Κωστόπουλος μίλησε στο You και για την εκπομπή, αποκαλύπτοντας ότι από την αρχή είχαν αποφασίσει με την Τζένη Μπαλατσινού να δώσουν χώρο στον Δημήτρη Ουγγαρέζο, γιατί του αξίζει και πιστεύει ότι ταιριάζει περισσότερο μαζί του απ’ ότι με τον Γιώργο Λιάγκα. Ακόμη δήλωσε ότι ήταν αναμενόμενο ότι η σύζυγος του θα έβγαινε παγωμένη το πρώτο διάστημα στην εκπομπή. «Δεν είναι Μενεγάκη που κάθεται στον καναπέ και κάνει νούμερα. 
Έχει τη χαριτωμενιά της γιατί είναι ωραία γκόμενα αλλά το κλέβει. Με την παραγωγή είχαμε προβλέψει ότι η Τζένη θα λυθεί κατά τον Γενάρη. Τώρα είναι Νοέμβριος και η Τζένη το έχει βρει! Θα πάμε καλύτερα στα νούμερα γιατί δυστυχώς υπάρχουν ζόμπι που θα μας παρακολουθήσουν για να δουν αν θα λιποθυμήσει η Μπαλατσινού».

«Το ποιος κάνει καλύτερες συνεντεύξεις στην ελληνική τηλεόραση δεν θα το συζητήσω. Αυτός είναι ένας και το λέω με “καβάλημα”: Εγώ. Το ποιος είναι καλύτερος παρουσιαστής το πρωί, αυτός μπορεί να είναι και ο Λιάγκας. Αυτό είναι θέμα γούστου. Αλλά έχω μια ιστορία τετρακοσίων ατόμων στο Βράδυ που ήταν θέμα συζήτησης την επόμενη μέρα στα κανάλια. Το βράδυ ο Λιάγκας μπορεί να δείξει ένα άλλο πρόσωπο αλλά κι εγώ το μεσημέρι είμαι χειρότερος από το βράδυ».