Θέμος Αναστασιάδης: Πήγε στο Λιάγκα και μίλησε για τη σύλληψη του Κωστόπουλου

Ο Θέμος ήθελε να πει ένα ευχαριστώ στο κ. Μίνωα Κυριακού όταν εκείνος τον στήριξε και του έδωσε και τηλεοπτική στέγη
Καλεσμένος στην εκπομπή Το Πρωινό βρέθηκε ο  Θέμος Αναστασιάδης. Ο εκδότης και δημοσιογράφος μεταξύ άλλων έθιξε και το θέμα του Πέτρου Κωστόπουλου. Όπως είναι γνωστό ο παρουσιαστής της εκπομπής Πρωινό mouσήμερα το πρωί δεν ήταν στην εκπομπή λόγω της σύλληψής του. Ο Θέμος θέλησε να μιλήσει στον αέρα της εκπομπής για την περιπέτεια του Πέτρου Κωστόπουλου κι ας βρισκόταν σε ανταγωνιστικό πρωινό. 
«Αυτή τη στιγμή που κάνουμε εκπομπή, στην απέναντι εκπομπή, έχουν θέμα. Πήγε παραδόθηκε ο Κωστόπουλος για χρέη στην εφορία, κοντά 500.000 ευρώ. Αυτά συμβαίνουν καθημερινά θα πάει μέσα θα βγει εγώ αυτό που σκέφτομαι είναι ότι η μισή Ελλάδα χαίρεται η άλλη μισή λυπάται», είπε ο Θέμος Αναστασιάδης ζητώντας συγνώμη που μιλάει για τους «απέναντι» και εξηγώντας παράλληλα πωςείναι κάτι ανθρώπινο και δεν έχει να κάνει με κανάλια και ανταγωνιστές.

«Εγώ δεν σκέφτομαι τον ίδιο που ούτως η άλλως έχει κάνει τα λάθη του, τραβάει τα ζόρια του… εμένα το μυαλό μου πάει πιο πολύ στους δικούς του και να πω κι ένα μπράβο στη γυναίκα του η οποία κάθεται εκεί και κάνει την εκπομπή και ποιος ξέρει τι τραβάει η ψυχή της», συμπλήρωσε.

Τότε, ο Γιώργος Λιάγκας άδραξε την ευκαιρία και ρώτησε τον εκδότη: «Εσύ πιστεύεις ότι έκανε καλά που έκανε πρωινό ο Πέτρος;» με το Θέμο να απαντά: «Τα νούμερα λένε άλλα επειδή τον ξέρω – παλιά ήμαστε φίλοι τώρα δεν είμαστε – πιστεύω πως το πρωινό θα ήταν το τελευταίο που θα ήθελε να κάνει. Τον έφεραν οι καταστάσεις. Δεν θα έκανες τα πάντα εσύ αν αναγκαζόσουν;», πρόσθεσε.

Ο εκδότης, επίσης, αναφέρθηκε και στη δική του προσωπική εμπειρία που είχε σ το παρελθόν και τον ταλαιπωρεί ακόμα και αφορά νομικές υποθέσεις και χρέη. Ο Θέμος ήθελε να πει ένα ευχαριστώ στο κ. Μίνωα Κυριακού γιατί όταν όλοι λιθοβολούσαν τον δημοσιογράφο εκείνος τον στήριξε και του έδωσε και τηλεοπτική στέγη. «Όταν ήμουν στον ΑΝΤ1, πριν κάποια χρόνια, έκανα εκπομπές και δεν ήξερα αν θα μπουν μέσα και αν θα με πιάσει η αστυνομία. Αλλά ο Κυριακού δεν μιλάει», ανέφερε.

Ενώ τέλος δήλωσε με πλήρη συνείδηση, ο Θέμος Αναστασιάδης: «Δεν ξέρω τι γίνεται με τον Κωστόπουλο και τι θα του προσάψουν αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι γίνεται επιλεκτική απονομή δικαιοσύνης».