Μια πρεμιέρα που μας ταξίδεψε στην άκρη του Ονείρου …

Την Κυριακή έκανε Avant premiere ο Θίασος “Αβάντι”  με το θεατρικό έργο για παιδιά της Κέλλυς Σταμουλάκη «Ως την άκρη του ονείρου» στο ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ με πρωτότυπη μουσική σύνθεση Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και με ερμηνευτή τον Βασίλη Λέκκα


Σοφια , Βασιλης ,  Ηλιας και Θεανω Λεκκα
Οι πρωταγωνιστές Φιλίτσα Καλογεράκου, Ευτυχία Φαναριώτη, Αλέξανδρος Βερώνης, Μαριλέττα Κυριαζή, Σταμάτης Πακάκης, Νίκος Βατικιώτης, Νικόλας Μπράβος, Κωνσταντίνα Χρίστου, που πλαισιώνουν τον Βασίλη Λέκκα ταξίδεψαν πάνω από 1000 άτομα σε δύο παραστάσεις, ως την άκρη του ονείρου με τραγούδια, συγκίνηση, όμορφα μηνύματα και πολύ πολύ γέλιο.

Οι Μαριάννα Τόλη, Βάνα Μπάρμπα, Νόνη Δούνια, Χάρης Ρώμας, Kώστας Κρομμύδας, Τζίνα Φωτεινοπούλου, Ρένα Ρίγγα, Αιμιλία Γάσπαρη, Κώστας Ζέκος και πολλοί άλλοι, ήταν εκεί και έγιναν πάλι παιδιά μαζί με όλους τους συνταξιδιώτες στο όνειρο.

Η σκηνοθέτης Κέλλυ Σταμουλάκη και οι συντελεστές καταχειροκροτήθηκαν, από τους μικρούς και μεγάλους θεατές και απέδειξαν πώς μια φορά ως την άκρη το ονείρου δεν είναι αρκετή.

Παραστάσεις θα δίνονται κάθε Κυριακή στις 11:30 και τις 3 στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο και καθημερινά για σχολεία και γκρούπ.

Συντελεστές και ηθοποιοι στη σκηνή
Μαριάννα Τόλη , Κέλλυ Σταμουλάκη Βάνα Μπάρμπα
Αιμιλία Γάσπαρη ,  Τζίνα Φωτεινοπούλου , Αλικη Δαναλη , Κέλλυ Σταμουλάκη , Χάρης Ρώμας