Διάσημες Eλληνίδες κάνουν... acro yoga

Δύο από τις πιο ωραίες και καλογυμνασμένες γυναίκες της showbiz σε... αποκαλυπτικές φωτογραφίες, ενώ κάνουν ερωτικές ασκήσεις...
Αν και τα τελευταία τρία χρόνια υποστήριζαν με ενθουσιασμό τη μέθοδο της γυμναστικής partner yoga -που βοηθάει στην ανάπτυξη του ομαδικού πνεύματος- από φέτος η 37χρονη ηθοποιός και η 34χρονη γυμνάστρια δηλώνουν λάτρεις και τις acro yoga (ακροβατική γιόγκα), που αποτελεί εξέλιξη της προηγούμενης.

«Η ακροβατική γιόγκα σε βοηθάει να ισορροπήσεις το σώμα σου με τη φωνή σου. Είναι μια ευχάριστη εξερεύνηση με την οποία φτάνω πιο βαθιά στον εαυτό μου», τονίζει στο "ΟΚ!" η Ζέτα Δούκα, η οποία παρακολουθεί μαθήματα γιόγκα, με την καθοδήγηση της φίλης της Σόφης Πασχάλη, από το 2005.

«Η ακροβατική γιόγκα δημιουργεί εμπιστοσύνη, πειθαρχία και απαιτεί ισορροπία μυαλού και σώματος», επισημαίνει στο περιοδικό η Σόφη Πασχάλη, εξηγώντας: «Ουσιαστικά πρόκειται για ασκήσεις που κάνει ο ένας πάνω στον άλλον. Είναι αρκετά διασκεδαστική, αλλά δεν μπορείς να την κάνεις αν δεν είσαι γυμνασμένος. Απαιτεί να είσαι σε πολύ προχωρημένο επίπεδο», συμπληρώνει η Ζέτα Δούκα.

«Με την ακροβατική γιόγκα δουλεύεις όλες τις μυικές ομάδες και αποκτάς γράμμωση και όχι όγκο», καταλήγει η Σόφη Πασχάλη.