Επώνυμοι βγάζουν τα σπίτια τους (και όχι μόνο) ...στο σφυρί!

Προσπαθούν να πουλήσουν αυτά που έχουν για να ζήσουν καλύτερα

Οι εποχές έχουν αλλάξει κατά πολύ και τα τεράστια σπίτια δεν μπορούν να συντηρηθούν! Έτσι βγαίνουν στο σφυρί… και όχι μόνο σπίτια!

Παρελθόν οι αναμνήσεις
Ποιος θα το περίμενε πως η Ελένη Μενεγάκη με τα χρυσά συμβόλαια, θα έβαζε πωλητήριο… Κι όμως το έκανε όχι φυσικά για οικονομικούς λόγους. Όταν διέρρευσε η είδηση ότι η παρουσιάστρια πουλάει το σπίτι στη Χαλκιδική, πολλοί υπέθεσαν ότι το κάνει γιατί της θυμίζει τις παλιές καλές μέρες με το Γιάννη Λάτσιο, τις οποίες θέλει να αφήσει πίσω.
Όμως άλλοι φαίνεται να είναι οι λόγοι. Η Ελένη Μενεγάκη φέρεται να έχει βάλει πωλητήριο στο σπίτι της στη Χαλκιδική προκειμένου να επενδύσει στην Άνδρο. Όσοι έχουν βρεθεί στην περιοχή και το έχουν δει περιγράφουν ένα σπίτι εγκαταλελειμμένο και αφημένο στις φθορές του χρόνου. Οι εποχές που η Ελένη Μενεγάκη με την οικογένεια της περνούσαν εκεί τα καλοκαίρια τους μοιάζουν πια μακρινό παρελθόν. Μάλιστα, φήμες θέλουν τα χρήματα που θα πάρει να επενδύσει στο σπίτι που φτιάχνει με τον σύντροφο της, Ματέο Παντζόπουλο στην Άνδρο.

Μόνο «πατρικό» στη Κύπρο
Τι να το κάνεις το εξοχικό όταν έχεις πατρικό; Αυτό σκέφτηκε η Άννα Βίσση που πήρε την απόφαση πριν από 5 μήνες να πουλήσει την εξοχική της κατοικία στη γενέτειρά της, τη Κύπρο! Η τραγουδίστρια χρησιμοποιούσε το σπίτι τους καλοκαιρινούς μήνες κι αυτό όχι πάντα καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στο πατρικό της στο οποίο έχει… μεγάλη αδυναμία! Έτσι ανέθεσε σε μεσιτικό γραφείο τη πώλησή του και τελικά το «έδωσε» για 250.000 ευρώ! Οι φήμες την ήθελαν να ψάχνει σπίτι στη Νέα Υόρκη. Όμως κάτι τέτοιο ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί αφού οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει μάλλον δεν της επιτρέπουν την αγορά νέου σπιτιού.

Από ανάγκη… οικονομική
Δυο πολυτελέστατες βίλες στο κεφαλάρι πούλησε η Καίτη Γαρμπή… Κάποιος Ρώσος μεγαλοεπιχειρηματίας, απέκτησε τις μεζονέτες που είχε αποκτήσει η τραγουδίστρια δίνοντας δυόμιση εκατομμύρια ευρώ. Ό λόγος που την οδήγησε σε αυτό, ήταν οι φωτιές της περασμένης χρονιάς, που τρομοκράτησαν την τραγουδίστρια, και δεν ήθελε να χαθούν οι επενδύσεις μιας ζωής. Επίσης, σύμφωνα με αλά πληροφορημένες πηγές η Καίτη και ο σύζυγός της Διονύσης Σχοινάς αντιμετώπιζαν κάποιες οικονομικές δυσκολίες γι αυτό και ήταν ιδανική λύση να βάλουν πωλητήριο.
Το μικρό παλάτι στη Γλυφάδα
Σε ένα σπίτι στη Γλυφάδα στέγαζαν τον έρωτά τους για πολλά χρόνια, η Έλενα Παπαρίζου με τον πρώην αγαπημένο της Τόνυ Μαυρίδη. Όχι σε ένα απλό σπίτι, αλλά σε ένα παλάτι! Πρόκειται για ένα υπερπολυτελές σπίτι στα νότια, 280 τ.μ. το οποίο έχει τρία επίπεδα. Πλέον αυτό θα πάει σε άλλα χέρια και σύμφωνα με πληροφορίες η τιμή του ανέρχεται στις 650.000 ευρώ, ενώ στους ίδιους στοίχισε περίπου 1 εκατομμύριο.

Θέλει αλλαγές
Όχι, η κρίση δεν χτύπησε και την παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega, Όλγα Τρέμη, η οποία έβαλε πωλητήριο στο αρχοντικό της στο κέντρο της Αθήνας. Της «χτύπησε» ένα νέο σπίτι στο κέντρο στο οποίο θέλησε να μετακομίσει. Έτσι τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της Νικητέας αποφάσισαν να πουλήσουν την πολυτελή νεοκλασική κατοικία που διατηρούν στη περιοχή της Ρηγίλλης. Η τιμή του ακινήτου αγγίζει τα 2,7 εκατομμύρια ευρώ.

Παρελθόν οι μεζονέτες
Δύσκολα τα πράγματα για τη Γωγώ Μαστροκώστα και τον Τραϊανό Δέλλας! Το ζευγάρι αποφάσισε να «διώξει» τα περιττά οικονομικά βάρη και έκανε την αρχή βάζοντας πωλητήριο σε σπίτι που διέθετε στη Θεσσαλονίκη. Την ίδια κατάληξη είχαν αργότερα και οι δυο μεζονέτες στην Αράχωβα. Σύντομα θα κάνουν νέα επιχειρηματικά βήματα αφού ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ετοιμάζει καφετέρια ενώ η ελληνίδα σεξοβόμβα θα βγάλει στον αέρα τον Απρίλιο τη νέα σειρά μαγιό και ρούχων!