Τα sex toys των celebrities...


Λίγο η υπογεννητικότητα, λίγο η οικονομική κρίση που μας έχει καθηλώσει σπίτια μας, λίγο που τα μαγαζάκια με τα περίεργα παιχνίδια και αξεσουάρ ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια, σίγουρο είναι πως το σεξ στη ζωή μας έπαιζε πάντα πρωταρχικό ρόλο.

Γι’ αυτό και οι σκεπτόμενοι επιχειρηματίες ποντάρουν σ’ αυτό και γεμίζουν με “παιχνίδια νέας γενιάς” τα μαγαζάκια τους ώστε να καλύψουν την αρχαιότερη και βασικότερη ανάγκη του ανθρώπου,το σεξ! Φυσικά αυτό δεν περνάει απαρατήρητο στους μεγάλους celebrities αφού και τα λεφτά διαθέτουν αλλά και τα καπρίτσια!


Η βασίλισσα των τολμηρών παιχνιδιών δεν είναι άλλη από την Πάρις Χίλτον. Η πλούσια Αμερικανίδα λατρεύει τον minx ροζ δονητή της, ο οποίος φέρει πάνω του 12 κρύσταλλα Swarovski!!

Όταν η Victoria Beckham γέννησε το τρίτο παιδί του David, ο καλός της έσπευσε να της χαρίσει έναν δονητή-κολλιέ γεμάτο διαμάντια 16 καρατίων αξίας 1,8 εκατομμυρίων δολαρίων! Περήφανη η Victoria έχει ποζάρει αρκετές φορές μπροστά στους φωτογράφους με το περίεργο κόσμημα.

Η Ατζελίνα Τζολί δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα μας. Λάδι για μασάζ, λιπαντικά, αλλά και δονούμενα εσώρουχα είναι λίγα από τα φετίχ της επιτυχημένης ηθοποιού. Μάλιστα φημολογείται πως ο καλός της Μπραντ της είχε πάρει δώρο ένα σλιπ που δονείται και σε βραδιά βραβείων είχε αυτός το τηλεχειριστήριο!

Αν αναρωτιέστε πώς η Μπρίτνει Σπίαρς γέννησε σχεδόν αμέσως τα δυο παιδιά της η απάντηση είναι χάρη στις kinky στολές και ενδυμασίες των αμερικάνικων sex shop. Η Μπρίτνει έχει παραδεχτεί πως τα έχει επισκεφθεί πολλάκις και δεν αδυνατούμε να την πιστέψουμε αφού μετά από κάθε επίσκεψη σε sex shop ακολουθεί και ένα παιδί!

Η Χάλι Μπέρι, η Τζέσικα Μπιλ, η Μπρουκ Σιλντς, η Κέιτ Μος ακόμη και ο Τζιμ Κάρευ με τον Τζακ Νίκολσον παραδέχονται πως είναι θαυμαστές των sex toys. Και φυσικά δεν είναι μόνο αυτοί…