Ένεση κολλαγόνου προκαλεί πολλαπλούς οργασμούς για ώρες

Η νέα μόδα στο L.A έχει να κάνει με κάτι που έχουν μανία εκεί περά: τις ενέσεις κολλαγόνου, μόνο που αυτή τη φορά δεν τις κάνουν στο πρόσωπο αλλά στο σημείο G!

Και ενώ αρκετοί επιστήμονες κοντράρονται για το αν τελικά υπάρχει το g-spot ή όχι, ο γυναικολόγος και χειρούργος Dr. David Matlock δημιούργησε το g-shot: μια ένεση η οποία (όπως λέει ο γιατρός) βοηθά τις γυναίκες να αυξήσουν τη σεξουαλική απόλαυση καθώς αυτή η ένεση περιέχει κολλαγόνο το οποίο μεγαλώνει προσωρινά το μέγεθος του G-spot! Φανταστείτε ότι το φτάνει να γίνει όπως ένα μικρό κέρμα...
Η ένεση κοστίζει 1.850 δολάρια και η επίσκεψη στο γιατρό διαρκεί μισή ώρα.

Μέχρι τώρα χιλιάδες γυναίκες, όχι μόνο από τις ΗΠΑ αλλά και από άλλες χώρες έχουν μπει σε αυτή τη διαδικασία παρ όλες τις παρενέργειες που λέγεται ότι έχει αυτή η ένεση.

Μια Αγγλίδα που κάνει τα g-shots από το 2008 είπε στην DailyMail πως η σεξουαλική της ζωή ποτέ δεν ήταν καλύτερη και συνεχίζει τη... θεραπεία: «Δεν έχω βιώσει κάτι παρόμοιο. Είχα πολλαπλούς οργασμούς οι οποίοι κρατούσαν για ώρες. Την πρώτη φορά το σεξ ήταν τόσο έντονο που κάποια στιγμή έφτασε να είναι τρομακτικό. Τώρα βέβαια το έχω συνηθίσει.»