Δήμητρα Ματσούκα: Σταμάτησα τις σέξι φωτογραφίσεις

Tο κόνσεπτ στα ελληνικά περιοδικά έβγαινε πάντα πειραγμένο
Η Δήμητρα Ματσούκα περνάει καλά και δεν το κρύβει. Παρόλο που δεν της αρέσει να μιλά για τις σχέσεις της και την προσωπική της ζωή, η σέξι ηθοποιός δεν αρνείται ότι βρίσκεται σε καλή φάση.

«Στην προσωπική μου ζωή είμαι μια χαρά» λέει για τη σχέση της με τον Γιάννη Φιξ και προσθέτει ότι αυτό που ζητά από τη ζωή της είναι «μόνο ηρεμία. Αυτό και τίποτα άλλο. Να είμαι με έναν άνθρωπο που με γοητεύει ως άνδρας και εκτιμώ ως προσωπικότητα».


Μιλώντας στο «Πρώτο Θέμα» η Ματσούκα τολμά να πει ότι βαριέται τις περισσότερες ελληνικές τηλεοπτικές σειρές. «Δεν ανήκω σε αυτούς που τις θεωρούν καλύτερες από αυτές της Τουρκίας», λέει, αλλά διευκρινίζει ότι στενοχωριέται που δεν γυρίζονται πια ελληνικές σειρές, διότι πολύς κόσμος έχει χάσει τη δουλειά του».

Όσο για το γιατί έχει σταματήσει τις σέξι φωτογραφίσεις, η ηθοποιός ξεκαθαρίζει ότι «το κόνσεπτ στα ελληνικά περιοδικά έβγαινε στο τέλος πάντα πειραγμένο και μπανάλ, κάτι που με έφερνε σε αμηχανία. Όταν κατάλαβα ότι αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ, σταμάτησα τις φωτογραφίσεις».