Johnny Depp – Vanessa Paradis: Ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν

Η ανακοίνωση του χωρισμού του ζευγαριού έπειτα από 14 χρόνια κοινής ζωής, μέσω επίσημης ανακοίνωσης, ήρθε να επιβεβαιώσει τη λαϊκή ρήση «δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά». 
Έτσι, αφού διέψευσαν πολλάκις και επί μήνες τις φήμες περί χωρισμού τους -παρόλο που από το 2010 οι κοινές τους εμφανίσεις ήταν ελάχιστες-, ο Αμερικανός σταρ και η Γαλλίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια δημοσίευσαν χτες, μέσω εκπροσώπου τους, την εξής ανακοίνωση:

«Ο Johnny Depp και η Vanessa Paradis χώρισαν φιλικά. Παρακαλούμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά τους και κυρίως την ιδιωτικότητα των παιδιών τους».

Πάντως ήδη από τον περασμένο Μάιο, οι φήμες περί χωρισμού του ζευγαριού είχαν φουντώσει, καθώς η Paradis εθεάθη να αναζητά σπίτι στο Beverly Hills. Έναν περίπου μήνα νωρίτερα, τον Απρίλιο, η εμφάνιση του Depp με τη συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία Rum Diaries, Amber Heard, στο Las Vegas για την προώθηση της ταινίας είχε δώσει αφορμή για τους πρώτους ψιθύρους περί χωρισμού. Τα δημοσιεύματα μιλούσαν τότε για ειδύλλιο, καθώς ο σταρ ταξίδεψε μαζί με τη Heard στο ιδιωτικό του jet στο Las Vegas, γεγονός που –όπως ήταν αναμενόμενο- δεν έμεινε ασχολίαστο.

Ο 49χρονος Depp και 39χρονη Paradis έγιναν ζευγάρι το 1998, μετά το τέλος της σχέσης του με την Kate Moss και δεν παντρεύτηκαν ποτέ. Το ζευγάρι έχει δύο παιδιά, τη Lily-Rose, 13 ετών, και τον Jack, 9 ετών. Η κοινή τους περιουσία η οποία υπολογίζεται στα 300 εκατομμύρια δολάρια, περιλαμβάνει σπίτια στη Γαλλία, το Λος Άντζελες και στο νησί τους στην Καραϊβική.