✪ HOT SPORT ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ✪

Yπάρχουν πολλές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που δεν μπόρεσαν να κάνουν καριέρα στην Ελλάδα ή αναγκάστηκαν να την εγκαταλείψουν εξαιτίας των συντρόφων τους. Μέσα σε αυτούς ήταν και η περίπτωση του Μάρκος Αντόνιος που ο Βρύζας τον ήθελε να τον επαναφέρει στην Τούμπα τώρα που άφησε την ομάδα ο Τσιρίλο. Ομως προφανώς ο πρόεδρος του δικεφάλου λογάριαζε χωρίς την σύντροφό του που ήταν η βασική αιτία που τον έκανε να φύγει και την πρώτη φορά. 

Το κακό είναι πως στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Βρύζας δεν υπολόγιζε τον παράγοντα... γυναίκα και πίστευε ότι ο Βραζιλιάνος θα επέστρεφε στη Θεσσαλονίκη. Μόνο που ο παίκτης απλά έκανε το χατίρι της συντρόφου του και χρησιμοποίησε τον ΠΑΟΚ σαν σκαλοπάτι για να καταλήξει στη Νυρεμβέργη! Και τώρα ο Βρύζας χρεώθηκε μια αποτυχία που δεν την περίμενε ούτε στα χειρότερα του όνειρα! Και το χειρότερο όλων ξέρετε ποιο είναι; Που ο Βρύζας βλέποντας την άμυνα να αδειάζει επικίνδυνα σκέφτεται να φωνάξει και πάλι τον Τσιρίλο! Ετσι για να υπάρχει έστω και ένας που να σκαμπάζει από άμυνα!



 
Η ΑΕΚ περίμενε να πάρει τροφεία από την μεταγραφή του Μανωλά στον Ολυμπιακό.
Ενα ποσό που υπολόγιζαν μάλιστα ξεπερνούσε τα τριακόσια χιλιάρικα! 

Τελικά αποδείχθηκε και εδώ ότι κάποιοι είχαν κάνει λάθος υπολογισμούς. Η ΑΕΚ θα έπαιρνε τροφεία μόνο άν ο νεαρός παίκτης πήγαινε σε ομάδα του εξωτερικού!

✪ 
Ο Ελευθερόπουλος θα αναλάβει να φέρει σε πέρας και τις περισσότερες μεταγραφές στον Πανιώνιο. Οι γνωριμίες του με την Ιταλία είναι τέτοιες που ξεπερνούν και τους μάνατζερ που πηγαινοέρχονται στην Πλατεία. Γιαυτό άλλωστε απέρριψε προτάσεις για δανεικούς παό Αγγλία και Ισπανία.


✪ 
Αντε να σας πω και κάτι από το ευρωπαικό πρωτάθλημα. Πάνω από είκοσι χιλιάδες Σουηδών που πήγαν στην Ουκρανία για να στηρίξουν την ομάδα του Μέλμπεργκ δεν τα έβαψαν μαύρα με τον αποκλεισμό της Εθνικής τους. Αντίθετα μάλιστα διαπίστωσαν ότι στο νησί που βρίσκεται μέσα στον ποταμό Δνείπερο, το Τρουχάβιν, μπορούν να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Παραλίες, μπάνιο και μπόλικη μπύρα είναι ότι πρέπει. Κυκλάδες δεν είναι αλλά από το τίποτα καλή και η... Παναγιώταινα που έλεγαν.



✪ 
Θα αντέξουν στην Ξάνθη τις νέες περικοπές που ετοιμάζει ο Πανόπουλος ή θα αλλάξουν επάγγελμα οι παίκτες και όσοι βρίσκονται στο δυναμικό της ακριτικής ΠΑΕ; Ο μεγαλομέτοχος έκοψε πολλά από τους ...πρώην υψηλόμισθους και τώρα θα «κουρέψει» και τους ήδη μπόλικους χαμηλόμισθους! Που δηλαδή να μην είχε πουλήσει και τον Βλαχοδήμο στον Ολυμπιακό!


✪ 
Πανέξυπνη κίνηση από την διοίκηση του Αστέρα Τρίπολης που επενδύει και σε μελλοντικούς φιλάθλους! Κυκλοφόρησε εισιτήρια διαρκείας ...μαθητών που κοστίζουν πέντε μόλις ευρώ! Κίνηση που μακάρι να μιμηθούν και άλλες ΠΑΕ για να γεμίσουν τα γήπεδα με πιτσιρίκια!


✪ 
Ο Εργοτέλης δεν πρόκειται να πάει στο Μαρτινέγκο ή στο Γεντί Κουλέ για έδρα άν δεν εξαντλήσει τις επαφές με την διοίκηση του Παγκρήτιου. Τα 200 χιλιάρικα που είναι το ενοίκιο είναι απίστευτα πολλά τέτοιες μέρες και δεν πρόκειται να τα δώσει άλλο ένα χρόνο ο Παπουτσάκης. Αν υπάρξει μείωση και μάλιστα σημαντική τότε η ομάδα θα παραμείνει.


✪ 
Ο Γεωργιάδης αναλαμβάνοντας το πόστο του τεχνικού διευθυντή στον ΠΑΟΚ, είχε κατά νου του παίκτες από τις μικρές εθνικές. Μέσα σε αυτούς και ο Λαγός του Παναθηναικού. Μάλιστα ο πιτσιρικάς που λάτρευε τον Γεωργιάδη ήταν έτοιμος για την Τούμπα. Ωσπου τον πρόλαβαν με σούπερ πρόταση από την Παιανία. Για την ηλικία του η πρόταση παραήταν καλή. Ετσι "πούλησε" τον Γ.Χ...


✪ 
Ο Κλέιτον ήταν πολύ καλός πέρυσι και ο Φερέιρα τον ήθελε. Οταν όμως έμαθε πως θέλει να επιστρέψει στην Βραζιλία δεν έβαλε εμπόδιο. Ωσπου έμαθε ότι ο Κλέιτον πήγε στην Τουρκία με καλύτερα χρήματα...


✪ 
Εχει γίνει χαμός με αυτούς τους πρίγκιπες του Τσάκα. Καλοκαιρινή περίοδος και όλο και κάποιος πρίγκιπας από την Αραβία έρχεται για διακοπές. Και τα ονόματά τους πάνω κάτω ίδια. Αντε τώρα να βρεις ποιος είναι πραγματικός και ποιος δεν είναι... Και τσάμπα το τρέξιμο και το στήσιμο μέσα στο λιοπύρι. Χωρίς μάλιστα τα... ρολόγια που έδιναν μπαξίσι το 70!


✪ 
Μπορεί κανείς να δώσει εξήγηση για τις ρήτρες που υπέγραφαν στον Αρη στους περισσότερους παίκτες; Με υπαιτιότητα της ομάδας γίνεται να φτιάξει ρήτρα μια ...ομάδα; Γίνεται; Και άν γίνεται, πως εξηγείται;


✪ 
Ο Μάρκος Βελλίδης βλέπει πως είναι τα πράγματα και το σκέφτεται διαφορετικά. Καλύτερα στον Αρη με τα τόσα οικονομικά προβλήματα, παρά οπουδήποτε αλλού με ελάχιστες συμμετοχές. Αλλωστε στην αγαπημένη του ομάδα βασικός θα παίζει μέχρι να βαρεθεί. Και τότε κάποιος θα ενδιαφερθεί πραγματικά βοηθώντας τον ίδιο και την ομάδα του...


✪ 
Πριν δύο εβδομάδες ο Κωστούλας ήταν έτοιμος να τα βροντήξει και να φύγει από τον Παναιτωλικό. Ηταν μάλιστα τόσο σίγουροι οι Αγρινιώτες που έχασαν τον σπουδαίο παράγοντα και πρόεδρο που έκαναν μαύρες σκέψεις για το μέλλον της ομάδας. Μέχρι που κάτι άλλαξε την στάση του Κωστούλα και ξαφνικά εμφανίστηκε έτοιμος για την νέα σεζόν. Γι' αυτό άλλωστε ξαναθυμήθηκε και τον... Λεμονή και του τα έχωσε, για να μη ξεχνιόμαστε! Τι τον άλλαξε άραγε;

✪ 
Ο Χριστόπουλος που πήγε στον ΠΑΣ για προπονητής ήταν στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού. Δουλευταράς αλλά παράξενος στην ...αντίληψη των ταλέντων. Οπως στην περίπτωση του Φετφατζίδη, που τον είχε στο περιθώριο γιατί δεν του γέμιζε το μάτι...
ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ... ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ