Μεταμεσονύκτια επίσκεψη της Rihanna στο σπίτι του Ashton Kutcher!

Και οι δύο απασχολούν τον Τύπο με την ερωτική τους ζωή. H Rihanna πριν από δύο χρόνια δέχθηκε βίαιη επίθεση από τον πρώην σύντροφό της Chris Brown, ενώ ο Αshton Κutcher με τις απιστίες του έχασε τη σύζυγό του Demi Moore. Φαίνεται πως έχουν αρκετά κοινά να συζητήσουν και αποφάσισαν να... τα πουν από κοντά!

Έτσι, η popstar τον επισκέφθηκε στο εργένικο –πλέον- σπίτι του, αλλά η ώρα που επέλεξε έχει ξεσηκώσει θύελλα φημών και κουτσομπολιών. Γύρω στα μεσάνυχτα έφθασε η 24χρονη τραγουδίστρια στην έπαυλη του Kutcher περιτριγυρισμένη από τους άνδρες της ασφαλείας της. Ώρα αποχώρησης οι παπαράτσι κατέγραψαν την...4η πρωινή!

Η αλήθεια είναι πως η έκταση είναι υπό πώληση και πρόσφατα ξενάγηση ζήτησε και ο Justin Bieber, ωστόσο επέλεξε μια πιο ανθρώπινη ώρα. Ωστόσο, η RiRi φαίνεται πως διάλεξε μία περίεργη ώρα για... ξεναγήσεις κι όσο κι αν έχουν να συζητήσουν για τα παρόμοια σκάνδαλα που έχουν προκαλέσει και οι δύο, τα μεσάνυχτα δεν θεωρούνται η κατάλληλη ώρα για δύο «εργένηδες» να συζητούν περί ανέμων και υδάτων!