George Clooney: γευμάτισε με την Michelle Obama!

Στην Αμερική βρέθηκε το ζεύγος Cameron τις προηγούμενες ημέρες. Ο Barack Obama, αφού προσκάλεσε τον James να δουν μαζί έναν αγώνα μπάσκετ του κολεγιακού πρωταθλήματος, παρέθεσε στον Λευκό Οίκο και επίσημο δείπνο προς τιμήν τους.

Παρόντες στο επίσημο δείπνο και πολλές λαμπερές προσωπικότητες όπως ο γοητευτικότατος σταρ του Χόλυγουντ George Clooney, αλλά και πανίσχυροι επιχειρηματίες όπως ο Richard Bransonκαι ο Warren Baffett.

Αυτό το δείπνο ήταν η αφορμή για να παρατηρήσουμε τις στιλιστικές ικανότητες των δύο πρώτων κυριών, της Michelle Obama και της Samantha Cameron. Όχι μόνο εμείς αλλά και οι ειδικοί.

Συμπτωματικά και οι δύο πρώτες κυρίες έβαλαν μπλε φόρεμα στο δείπνο. Σε αποχρώσεις του μπλε ελεκτρίκ και οι δύο. Κλειστό και αυστηρό το φόρεμα της Samantha Cameron, ένα μοντέλο της Alessandra Rich.

Αντίθετα η Michelle Obama κέρδισε τις εντυπώσεις με το αποκαλυπτικό μπλε ηλεκτρίκ φόρεμα που άφηνε ακάλυπτους τους ώμους ,μερικώς ανοιχτή την πλάτη και με ένα άκρως εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό.

Παρόντες στο επίσημο δείπνο και πολλές λαμπερές προσωπικότητες όπως ο γοητευτικότατος σταρ του Χόλυγουντ George Clooney, αλλά και πανίσχυροι επιχειρηματίες όπως ο Richard Bransonκαι ο Warren Baffett.