Demi Moore: Δεν τρώει για να γυρίσει ο Ashton Kutcher!

Θα μας τρελάνει η Demi Moore: δεν φτάνει που της τα «φόρεσε» ο Ashton Kutcher και εκείνη καταρρακώθηκε μέχρι εγκλεισμού σε κλινική, τώρα τον θέλει πίσω!
Μάλιστα, φίλοι της αποκάλυψαν πως η ηθοποιός έκοψε το φαγητό και σκέφτεται τα ερωτικά της.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Demi πάει από το κακό στο χειρότερο, παρά το ότι έμεινε κλεισμένη στην κλινική αποτοξίνωσης και έκανε μίνι διακοπές στην Καραϊβική για να στανιάρει.



Το μεγάλο της πρόβλημα ακούει στο όνομα «Asthton γύρνα πίσω», παρά το ότι ο πρώην την απάτησε και εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν λόγω της απιστίας του!

Όπως αναφέρουν φιλικά της πρόσωπα, η διάθεσή της βασίζεται στο αν και πως ο Ashton θα απαντήσει στα τηλεφωνήματα και τα μηνύματά της.

«Αν καθυστερήσει να απαντήσει, εκείνη φρικάρει αμέσως! Αν και δεν το παραδέχεται είναι ακόμη ερωτευμένη μαζί του και τον θέλει πίσω», αναφέρει χαρακτηριστικά άτομο από το περιβάλλον της.


Λες και δεν την φτάνει η… απεργία πείνας για να γυρίσει ο άπιστος, η 49χρονη σταρ καταστρώνει ολόκληρο σχέδιο για να τον βάλει ξανά στην αγκαλιά της, αρνούμενη να προχωρήσει παρακάτω στα προσωπικά της!

«Ο εαυτός της είναι ο χειρότερος εχθρός της. Τα πήγαινε πολύ καλά στην κλινική, ώσπου την επισκέφθηκε ο Ashton. Δεν πήγαινε αν και της το είχε υποσχεθεί αρκετές φορές, ώσπου τελικά εμφανίστηκε. Αυτό της έκανε πολύ κακό γιατί εκεί που είχε ηρεμήσει κι ήταν αποφασισμένη να συνέλθει, έγινε ξανά εριστική και αγχωτική», λένε οι φίλοι της.