Κατερίνα Στικούδη : «Δεν θα καθόμουν με κάποιον μόνο και μόνο επειδή είναι καλός στο sex»

Η Κατερίνα Στικούδη ήταν μια από τις επώνυμες που προσκλήθηκαν από τον οίκοDolce and Gabana για το Fashion’s Night Out.

Στο πλαίσιο της μεγάλης γιορτής της μόδας, τα καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας από την Ερμού μέχρι το Κολωνάκι, έμειναν ανοιχτά σε όλη τη διάρκεια της μέρας σε μια προσπάθεια να στηρίξουν την αγορά και να ενισχύσουν τις πωλήσεις.
Οι διάσημοι οίκοι μόδας διοργάνωσαν διάφορα event υποδεχόμενοι με μουσική και κοκτέιλ το φθινόπωρο και τη χειμερινή σεζόν
.


Η Κατερίνα Στικούδη επέλεξε ένα total navy look που θύμιζε pin up της δεκαετίας του 50. Φορούσε «καυτό σορτσάκι», λευκό τοπ, μαντήλι και κόκκινο καπέλο. Την εμφάνιση της συμπλήρωναν μαύρες γόβες με λευκά αστέρια.
Η όμορφη παρουσιάστρια και τραγουδίστρια μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της στο περιοδικό People για τη σχέση της με τους άντρες και το sex. «Δεν είμαι από τις γυναίκες που θα πέσουν με ένα σφηνάκι ή με μια κλασική ατάκα της δεκαετίας του 80. Θέλω λίγη φαντασία! Δεν είμαι εύκολη στον έρωτα, ποτέ δεν ήμουν!» είπε, περιγράφοντας ότι ερωτεύεται δύσκολα και ότι για να της εμνεύσει κάποιος συναισθήματα, δεν αρκεί να κάνει τα συνηθισμένα.
Για τη σημασία που έχει γι’αυτήν το sex δήλωσε: « Δεν θα καθόμουν με κάποιον μόνο και μόνο επειδή είναι καλός στο sex. Και αν μου μιλάει άσχημα ή με κάνει να κλαίω, θα πρέπει να μείνω για το sex; Αν είναι δυνατόν! Πώς θα τον φιλήσω μετά; Δεν θα μου βγει η ερωτική διάθεση, δε θα μπορώ να λειτουργήσω. Φυσιολογικό δεν είναι;».

Ακόμα δεν δίστασε να μιλήσει για το τι κάνει μετά το sex με έναν άντρα: « Μετά το σεξ κάνω ένα ντουζάκι, να δροσιστώ! Μετά θα φάμε, θα συζητήσουμε και θα δούμε καμιά ταινιούλα.»