Ριάνα: Σέξι φωτογράφιση με εσώρουχα

Όταν η Μέγκαν Φοξ φωτογραφήθηκε πέρυσι ημίγυμνη για χάρη της διαφημιστικής καμπάνιας των εσωρούχων Emporio Armani, έγινε η πιο πολυσυζητημένη αφίσα της Sunset Boulevard, στο Λος Άντζελες. Τη σκυτάλη πήρε φέτος η Ριάνα, η οποία είναι η επόμενη σταρ που αναμένεται να συζητηθεί, καθώς επιδεικνύει τις διάσημες καμπύλες της για τον ιταλικό οίκο. Η 23χρονη ποπ σταρ ποζάρει σαγηνευτικά φορώντας ξανθιά περούκα, σέξι εσώρουχα και τζι για την νέα καμπάνια.



Όπως και η 25χρονη Μέγκαν Φοξ, έτσι και η Ριάνα επιδεικνύει τα τατουάζ της. Στην ασπρόμαυρη φωτογράφιση, η ποπ σταρ από τα Μπαρμπέιντος ποζάρει επάνω σε καπό ή στο εσωτερικό ενός αυτοκινήτου-αντίκας.
Παρόλα αυτά, ιδιαίτερα προβλημάτισε τους θαυμαστές της η επιλογή της να υιοθετήσει αυτό το χτένισμα στα μαλλιά της, το οποίο παραπέμπει σε άντρα μοντέλο και όχι σε σέξι θηλυκό. Τη φωτογράφιση πραγματοποίησε ο Στίβεν Κλάιν, γνωστός από τα editorials του περιοδικού W με τη Μαντόνα, τον Μπραντ Πιτ και άλλα διάσημα πρόσωπα. Η Ριάνα είναι το πρόσωπο του Emporio Armani Underwearκαι των Armani Jeans.
Στην αντίστοιχη ανδρική σειρά, πρόσωπο του οίκου είναι ο άσσος του τένις, Ραφαέλ Ναδάλ.