Ραπ καρδιοχτύπι για την Κατερίνα

«Ραπάρει» στην καρδιά της Κατερίνας, αλλά και οι δυο τους το κρύβουν επιμελώς! Η Κατερίνα Στικούδη έχει καλά φυλαγμένο το μυστικό της. Εδώ και δύο χρόνια περίπου έχει βρει το ταίρι της στο πρόσωπο του DJ Rico. Η ίδια δεν μιλάει ποτέ για τα προσωπικά της, αλλά όσοι γνωρίζουν αυτή τη σχέση μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για την αγάπη που δένει το ζευγάρι.
Το σέξι μοντέλο -παράλληλα ασχολείται και με το τραγούδι- γνωρίστηκε με τον αγαπημένο της στον χώρο της χιπ χοπ μουσικής, στον οποίο αυτός είναι πολύ γνωστός και έχει φανατικούς θαυμαστές.

Ο DJ Rico (το πραγματικό του όνομα είναι Βαγγέλης Σερίφης) είναι επιτυχημένος μουσικός και ραδιοφωνικός παραγωγός και συμμετέχει στους NEΒΜΑ. Εχει σπουδάσει Φιλολογία και θα μπορούσε να είναι καθηγητής σε σχολεία, αλλά η μουσική -είτε πρόκειται για mainstream hits είτε για υπόγεια μουσικά ρεύματα- είναι η μεγάλη αγάπη του, όπως έχει δηλώσει ο ίδιος.

Το ζευγάρι αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας και οι συναντήσεις του γίνονται σε χώρους όπου δεν υπάρχουν φλας και περίεργα βλέμματα. Μάλιστα, η Κατερίνα πριν από λίγο καιρό θόλωσε ακόμη περισσότερο τα νερά γύρω από τα προσωπικά της. Ούτε διέψευσε, αλλά ούτε επιβεβαίωσε ότι είναι ερωτευμένη. Αρκέστηκε μόνο να πει: «Δεν έχω νιώσει τη στιγμή που θα πω κάτι δημοσίως γι’ αυτό...»

Πάνε επτά χρόνια που κυκλοφορεί με το δικό της εντυπωσιακό στιλ στον χώρο της showbiz και ούτε μία φορά δεν έχει αναφερθεί σε θέματα της ερωτικής της ζωής. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναρωτιούνται συχνά πώς γίνεται ένα τόσο όμορφο κορίτσι να είναι τόσα χρόνια μόνο του... Η απάντηση ήρθε λοιπόν με τον καλύτερο τρόπο. «Ο DJ Rico είναι ο δικός της άνθρωπος!

Στην Κατερίνα αρέσει πολύ η συντροφιά του, αλλά και οι συζητήσεις που κάνουν γύρω από τη μουσική...» λέει στην «Espresso» άτομο από το περιβάλλον του ζευγαριού.