Ελεονώρα Μελέτη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το χωρισμό

Η Ελεονώρα Μελέτη έκανε γνωστή την είδηση του χωρισμού της με τον Γιάννη Ολιζιέρσκυ και όπως ήταν λογικό πολλοί φίλοι και θαυμαστές της έστειλαν μηνύματα στην παρουσιάστρια και εκείνοι τους απάντησε.

«Twitter breaking up support: Σας ευχαριστώ!!! Με κάνετε και χαμογελώ!» ήταν το τελευταίο tweet της Ελεονώρας για την Τετάρτη ενώ λίγο πριν είχε γράψει: «Δηλαδή τώρα θα γυρίσω στα παλιά που κάθε εβδομάδα θα αλλάζω σύμφωνα με τις φυλλάδες 238,5 γκόμενους την εβδομάδα;».

Μιλώντας με τους φίλους της και ραδιοφωνικό δίδυμο του Sfera 102.2,Ναταλία Γερμανού και Νίκο Γεωργιάδη, η Ελεονώρα έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό: «Μα τέτοια εσωστρέφεια αγάπη μου αυτοί οι άνθρωποι! Γάιδαρο σκάνε» αναφερόμενη στους Καρκίνους, ζώδιο που ανήκει ο πρώην αγαπημένος της, Γιάννης Ολιζιέρσκυ. Όσο για τους Παρθένους, το δικό της ζώδιο, έγραψε: «Πρόβλεψη άστρων για Παρθένους: "Προσοχή στη σχέση με έναν Καρκίνο γιατί μπορεί να χαλάσει ξαφνικά!" γιατί εκτός από καφετζή πάω και σε αστρολόγο». To συγκεκριμένο tweet μόνο τυχαίο δεν ήταν καθώς το μεσημέρι της Τετάρτης είχε χάσει την ψυχραιμία της όταν διάβασε σε ένα blog ότι επισκέφτηκε καφετζού για να μάθει το μέλλον της!