Shaya: «Χώρισα με τον σύντροφό μου λόγω της... μητέρας του!»

Η Shaya μίλησε στο People για την προσωπική της ζωή, αναφέρθηκε στον πρώην σύντροφό της ενώ δε δίστασε να αποκαλύψει τον λόγο που χώρισαν.

Τι είπε για τον πρώην σύντροφό της, DJ Airth των Vegas; Είναι εύκολο να έχεις σχέση με κάποιον από τον ίδιο επαγγελματικό χώρο; «Είναι εύκολο και δύσκολο μαζί. Δεν θα μοιραστούμε τη σχέση μας με τα media. Προτιμάμε να την κρατάμε για εμάς και τους φίλους μας» απάντησε η ίδια.

Έλενα Παπαρίζου: Η φωνή και μόνο αυτή με κάνει τραγουδίστρια!

Η αποστομωτική απάντηση της σε όλους όσους μιλούν για τα περιττά κιλά της
Η γνωστή τραγουδίστρια δίνει μία ακόμα απάντηση, που αποστομώνει όλους όσους την κατακρίνουν, στο περιοδικό ΕΓΩ :«Όλα είναι μέσα στο παιχνίδι της δημοσιότητας. 
Από τη στιγμή που εκτίθεμαι, δυστυχώς είναι αναμενόμενο. Έχουν γραφτεί διάφορα, αλλά δεν θέλω να ασχολούμαι. 
Δεν θέλω να τους κάνω χαρούμενους με το να στενοχωρηθώ. Μου κλέβουν τη θετική μου ενέργεια. 

Τα εντυπωσιακά αποτελέσματα του Body Paint

Paris Hilton: Φανατικός θαυμαστής της έσπασε την Cadillac που της αγόρασε

Στη συνέχεια πέταξε μέσα ένα μπουκέτο με λουλούδια
Σοκαρισμένη έμεινε η γνωστή Αμερικανίδα κληρονόμος Paris Hilton, η οποία βρήκε το παράθυρο ενός αυτοκινήτου, μια υπέροχης κόκκινης vintage Cadillac, που της είχε δοθεί πρόσφατα ως δώρο και ήταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι της στο Beverly Hills του Λος Αντζελες, σπασμένο.

Σύμφωνα με όσα είπε η ίδια στους αστυνομικούς, κάποιος από τους φανατικούς και εμμονικούς της θαυμαστές τής είχε χαρίσει το πανάκριβο αυτό αυτοκίνητο, κάτι που δεν δέχτηκε. Το όνομά του είναι Johnny και της είχε χτυπήσει το κουδούνι κρατώντας λουλούδια για να της πει για το δώρο. 

Σοκαριστική δήλωση από τη Madonna: Θα άφηνα τα παιδιά μου να κάνουν ναρκωτικά

Για την επίμαχη πτώση της στη σκηνή των Brit Awards, για τους φαν και για τα παιδιά της μίλησε η βασίλισσα της ποπ στην εκπομπή The Jonathan Ross Show που θα βγει στον αέρα τον Μάρτιο.

Η 56χρονη σταρ τραγούδησε το νέο της single «Living For Love» ζωντανά στο φινάλε στην τελετή των μουσικών βραβείων το βράδυ της Τετάρτης, όταν απέτυχε να λύσει το κοστούμι της και έπεσε στα σκαλιά.