Μενεγάκη – Παντζόπουλος έπαιξαν μπουνιές στο αεροδρόμιο με τους παπαράτσι

«Μακριά από την κόρη μου»… Οι φωνές του Μάκη Παντζόπουλου ακούστηκαν σε όλο το αεροδρόμιο και η επίθεση του συζύγου της Ελένης Μενεγάκη στρεφόταν προς τους δημοσιογράφους που ήταν εκεί και ήθελα ν’ αποθανατίσουν το γεγονός. 

Ασταμάτητος ο Μάκης Παντζόπουλος, τα έβαλε σε κάποια στιγμή και με την Ελένη Μενεγάκη που τραβάει πάνω της τα βλέμματα. Βέβαια και η Ελένη δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια.

Τα… σημάδια του εκνευρισμού του Μάκη είχαν φανεί πάντως τις προηγούμενες ημέρες. Όπως είναι γνωστό, ο Παντζόπουλος δεν έχει και τις ιδανικότερες σχέσεις με δημοσιογράφους και φωτογράφους και επιδιώκει να βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 
Και ο ίδιος φυσικά γνωρίζει ότι κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν είναι, αφού είναι ο σύντροφος της απόλυτης σταρ της ελληνικής showbiz. Όμως σε ορισμένες περιπτώσεις θεωρεί ότι τα όρια ξεπερνιούνται.

Η απαρατήρητη εξόρμηση
Ο Μάκης δεν είδε με καθόλου καλό μάτι την αποκάλυψη ότι μαζί με την Ελένη και το μωρό τους είχαν αφήσει μυστικά τα αγαπημένα τους Άχλα και είχαν πάει μέσω Σκιάθου στη Σκόπελο, η οποία τους μάγεψε στις αρχές του καλοκαιριού στη βόλτα που έκαναν με το σκάφος τους. Ήθελε να περάσουν λίγες ημέρες εκεί μακριά από τα φώτα και τα φλας, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό, αφού η παρουσία τους -αν και σπάνια έφευγαν από το ξενοδοχείο- δεν πέρασε απαρατήρητη και φυσικά η εξόρμησή τους αυτή έγινε αμέσως… πρωτοσέλιδη! Το σχέδιο «μυστικές διακοπές μακριά από τα Άχλα» είχε καταλήξει σε… ναυάγιο!

Η έκρηξη του συντρόφου της Ελένης Μενεγάκη, όμως, ήρθε με την επιστροφή του ζευγαριού στην Αθήνα από το νησί των Σποράδων (πάλι μέσω Σκιάθου). Ο σύντροφος της Ελένης πίστευε πως δεν θα τους περίμενε κανείς στο αεροδρόμιο και γι’ αυτό μόλις είδε φωτογράφους να τους περιμένουν έπαθε σοκ. Το μάτι του άρχισε να… γυαλίζει κι έκανε μεγάλο αγώνα για να κρατήσει την ψυχραιμία του. Τους ζήτησε να είναι διακριτικοί, αφού είχαν μαζί και το μωρό, όμως μέσα του «έβραζε». «Μακριά από το μωρό» φώναξε με ύφος που δεν άφηνε πολλά περιθώρια και, όταν στα δικά του μάτια φάνηκε ότι κάποιοι άρχισαν να ξεπερνούν τα όρια, άστραψε κι εκείνος όπως τα φλας!

«Τη δουλειά τους κάνουν»
Οι συνταξιδιώτες κοιτούσαν με αμηχανία όσα συνέβαιναν μπροστά τους και η έκπληξή τους έγινε ακόμη μεγαλύτερη, όταν ξαφνικά η Ελένη και ο Μάκης άρχισαν να καβγαδίζουν μεταξύ τους! Σύμφωνα με πληροφορίες, η παρουσιάστρια του ζήτησε να ηρεμήσει και να σταματήσει τις φωνές για να τελειώνουν μία ώρα αρχύτερα και να επιστρέψουν στο σπίτι τους. «Άσ’ τους. Τη δουλειά τους κάνουν κι αυτοί» φέρεται να είπε η Μενεγάκη, αλλά δεν κατάφερε τίποτα. Ίσα ίσα που η ένταση μεταφέρθηκε ανάμεσα στους δύο και οι τόνοι άρχισαν να ανεβαίνουν επικίνδυνα, με τον Μάκη να είναι ανένδοτος λόγω της παρουσίας του μωρού.

Γρήγορα, βέβαια, κατάλαβαν ότι ένας δημόσιος καβγάς μόνο καλό δεν θα τους έκανε και αφού πήραν τις βαλίτσες τους έφυγαν όσο πιο γρήγορα μπορούσαν. Και οι δύο όμως φαίνονταν ότι ήταν έξω φρενών. Μπήκαν στο αυτοκίνητο και… εξαφανίστηκαν.