Μητέρα και κόρη χάλασαν 45.000 ευρώ σε πλαστικές για να μοιάσουν στην Κέιτι Πράις

Σοκάρει η περίπτωση μιας μητέρας η οποία επέτρεψε στην κόρη της να εγκαταλείψει το σχολείο και να γίνει στρίπερ στα 17 της, για να βγάλει αρκετά χρήματα για τις πλαστικές επεμβάσεις και των δυο τους.

Η 38χρονη Τζορτζίνα Κλαρκ και η πλέον 20χρονη κόρη της Κάιλα Μόρις υποβλήθηκαν σε πολλαπλές πλαστικές επεμβάσεις, για να μοιάσουν στο μοντέλο Κέιτι Πράις, ωστόσο το αποτέλεσμα ήταν μάλλον τρομακτικό.

Η Κλαρκ, η οποία ισχυρίζεται ότι είναι «εθισμένη» στο Botox, λέει ότι είναι περήφανη που η κόρη της έκανε στριπτίζ για να πληρώσει τις επεμβάσεις τους, ενώ ήταν ιδιαίτερα υποστηρικτική όταν στα 18 της βρήκε 50χρονο σύντροφο.

«Είμαι πολύ τυχερή που έχω μια κόρη σαν την Κάιλα να πληρώνει για τις επεμβάσεις μας. Δεν με πειράζει αν έχει 50χρονο σύντροφο ή αν κάνει στριπτιζ για να πληρώσει τις πλαστικές μας, αφού ζούμε σε ένα όνειρο. Νιώθω πραγματικά περήφανη γι' αυτήν»

Επί του παρόντος, οι δυο τους χαλάνε 5.000 ευρώ το χρόνο σε σολάριουμ και κάνουν ενέσεις μπότοξ στα χείλη και τα μάγουλα, ημι-μόνιμο μακιγιάζ, λεύκανση δοντιών και εξτένσιον στα μαλλιά.

Επίσης έχουν ήδη πληρώσει περισσότερα από 50.000 ευρώ για αυξητική στήθους, εμφυτεύματα στους γλουτούς, πλαστική μύτης και χειλιών και αιδοιοπλαστική.

«Η μαμά μου είναι ο καλύτερος φίλος μου» λέει η 20χρονη. «Την αγαπώ και οι πλαστικές μας φέρνουν πιο κοντά στο όνειρό μας να μοιάσουμε στην Κέιτι Πράις. Λατρεύω την καινούργια μας εμφάνιση.»

Οταν βγαίνουμε στο δρόμο, μας κοιτάζουν και σχολιάζουν τα τεράστια χείλη μας, αλλά δεν είναι αρκετά μεγάλα για εμάς. «Η πλαστική χειρουργική είναι ένας τρόπος ένωσης μας ως μαμά και κόρη. Θέλουμε να έχουμε μεγαλύτερο στήθος και οπίσθια. Να μοιάζουμε σαν Μπάρμπι»

Η αφοσίωσή τους στην πλαστική χειρουργική μπορεί να είναι ένα μεγάλο μέρος της ζωής τους τώρα, αλλά, όπως λέει η Τζορτζίνα, δεν ήταν πάντα έτσι, αφού έχει μεγαλώσει άλλα 3 παιδιά και είχε επικεντρωθεί στο να είναι κανονική μαμά. Εκτός από την Κάιλι, έχει την 19χρονη Αμπερ, την 13χρονη Κέισα και τον 6χρονο Ρόμεο.

«Δεν με ένοιαζε η εμφάνισή μου και δεν φορούσα μέικαπ. Είχα καστανά μαλλιά, σε αλογοουρά και ήμουν αρκετά ντροπαλή. Η μητρότητα ερχόταν πρώτη για μένα»

Οπως αποκαλύπτει, μία ημέρα είδε σε ένα περιοδικό μία γυμνή φωτογράφιση της Κέιτι Πράις και ξετρελάθηκε, οπότε αποφάσισε να της μοιάσει. Αγόραζε κάθε περιοδικό που την είχε και παρακολουθούσε ανελλιπώς κάθε σόου της. Η Κάιλι μεγαλώνοντας ήταν αρχικά αγοροκόριτσο, ωστόσο στην πορεία ακολούθησε την εμμονή της μητέρας της για την Πράις και το αποτέλεσμα είναι αυτό σήμερα.