Ο Μαρκ Τζέικομπς δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφία του πέους του

Το Instagram ως θα γνωρίζετε έχει κάποιους κανόνες λειτουργίας τους οποίους οφείλουν όλοι να τους σέβονται. 
Ιδίως ως προς το γυμνό περιεχόμενο τα πράγματα είναι σαφώς πολύ αυστηρά. Για παράδειγμα θυμόμαστε ότι πριν από ένα χρόνο και κάτι η Ριάνα είχε φάει διαγραφή γιατί το περιεχόμενο που δημοσίευε ήταν πολύ προκλητικό. 
Φανταστείτε λοιπόν πως θα αντέδρασαν οι υπεύθυνοι του Instagram όταν είδαν το γνωστό σχεδιαστή Μαρκ Τζέικομπς να βγάζει βόλτα το Μικρό Στρατηγό. Και όχι μόνο.

Ο 52χρονος Μαρκ Τζέικομπς με τους πάνω από 190.000 ακόλουθους, ήθελε να στείλει φωτογραφία των προσόντων του από τη μέση και κάτω σε κάποιον μέσω προσωπικού μηνύματος στο Instagram, αλλά κάτι πήγε στραβά και εν τέλει δημοσίευσε την εν λόγω φωτογραφία στο προφίλ του. 

Κοινώς, έδειξε σε τόσο κόσμο τα οπίσθια και το μόριο του. Μετά από μερικά λεπτά που είχε δει τις αντιδράσεις, συνειδητοποίησε τι έκανε και την απέσυρε άμεσα. Όμως ένας ακόλουθος είχε προλάβει να την αποθηκεύσει στον υπολογιστή του. 
Το πιο αστείο της υπόθεσης είναι ότι ο Τζέικομπς συνόδευε τη φωτογραφία με σχόλιο που έλεγε «Είναι δικό σου να το δοκιμάσεις». Δεν θέλουμε να ξέρουμε που απευθυνόταν.