Πόρνη πολυτελείας δολοφόνησε κορυφαίο στέλεχος της Google

Έξι χρόνια στη φυλακή θα περάσει η Alix Tichelman που καταδικάστηκε για τη δολοφονία κορυφαίου στελέχους της Google.
Η πόρνη πολυτελείας ομολόγησε την ενοχή της για ανθρωποκτονία εξ αμελείας και χορήγηση ναρκωτικών.

Είχε κάνει ένεση ηρωίνης στον 51χρονο εκατομμυριούχο Forrest Timothy Hayes τον Νοέμβριο του 2013 και έφυγε όταν λιποθύμησε στο γιοτ του, που ήταν αγκυροβολημένο στο λιμάνι της Santa Cruz, στην Καλιφόρνια, χωρίς να καλέσει βοήθεια.

Ο 51χρονος είχε απολαύσει τις... υπηρεσίες της αρκετές φορές στο παρελθόν, ενώ έκαναν χρήση ναρκωτικών και σεξ τη νύχτα που πέθανε.

Έχοντας εκτίσει σχεδόν 1 χρόνο στη φυλακή, ο δικηγόρος της Larry Biggam εμφανίστηκε ανακουφισμένος, καθώς η Alix Tichelman αναμένεται να παραμείνει στο κελί μόνο για 3 ακόμα χρόνια.

"Ο θάνατός του προήλθε από τυχαία υπερβολική δόση ναρκωτικών", σημείωσε, με την Alix Tichelman να συλλαμβάνεται 8 μήνες μετά τον θάνατό του.

Βίντεο από κάμερες ασφαλείας στο λιμάνι Santa Cruz είχε καταγράψει τη νεαρή γυναίκα να μαζεύει τα πράγματά της, να περνά πάνω από το σώμα του 51χρονου και να τελειώνει ένα ποτήρι κρασί προτού εγκαταλείψει το σκάφος.

Η νεαρή γυναίκα, που προέρχεται από πλούσια οικογένεια, ετοιμαζόταν να μετακινηθεί από την Καλιφόρνια όταν τη συνέλαβαν οι αρχές καθώς έχει διπλή υποκοότητα (ΗΠΑ και Καναδά).