Η μεταμόρφωση του Brad Pitt: Από κούκλος σε… γερασμένος σπασίκλας!

Έχει κατακτήσει δύο φορές τον τίτλο του πιο σέξι άντρα του πλανήτη, ενώ έχει χρόνια δίπλα του μια από τις ομορφότερες γυναίκες του Hollywood, την Αngelina Jolie, και όχι άδικα. 
Ο Brad Pitt είναι από τους λίγους εκείνους άντρες που θα μπορούσαμε να κατατάξουμε στην κατηγορία των... επίγειων θεών, κι όμως, για χάρη των γυρισμάτων της νέας του ταινίας, κατάφερε να υιοθετήσει μια εικόνα που καμία σχέση δεν έχει, και ελπίζουμε ούτε να έχει και στο μέλλον, με όσα έχουμε δει και θαυμάσει μέχρι σήμερα από αυτόν.
Ο φωτογραφικός φακός τον συνέλαβε στη Νέα Ορλεάνη, ενώ βρισκόταν στα γυρίσματα της νέας ταινίας όπου πρωταγωνιστεί, «The Big Short» και το θέαμα δεν θύμιζε σε τίποτα τον γοητευτικό και λαμπερό σταρ που όλοι ξέρουμε. 

Με ατημέλητα μακριά μαλλιά, γκρι μούσια και γυαλιά μυωπίας, ο 51χρονος ηθοποιός έδειχνε χρόνια μεγαλύτερος και σαν ένας... κοινός άνθρωπος, που δεν θα ξεχώριζε σε τίποτα από όλους μας.

Το στυλ αυτό, ολοκληρωνόταν από ένα συντηρητικό ντύσιμο, που θα ταίριαζε στο χαρακτήρα που υποδύεται, τον Ben Hockett. Πάντως, ελπίζουμε τα γυρίσματα να μην κρατήσουν για πολύ, για να επιστρέψει γρήγορα στην εμφάνιση που όλες έχουμε λατρέψει!