Paris Hilton: Φανατικός θαυμαστής της έσπασε την Cadillac που της αγόρασε

Στη συνέχεια πέταξε μέσα ένα μπουκέτο με λουλούδια
Σοκαρισμένη έμεινε η γνωστή Αμερικανίδα κληρονόμος Paris Hilton, η οποία βρήκε το παράθυρο ενός αυτοκινήτου, μια υπέροχης κόκκινης vintage Cadillac, που της είχε δοθεί πρόσφατα ως δώρο και ήταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι της στο Beverly Hills του Λος Αντζελες, σπασμένο.

Σύμφωνα με όσα είπε η ίδια στους αστυνομικούς, κάποιος από τους φανατικούς και εμμονικούς της θαυμαστές τής είχε χαρίσει το πανάκριβο αυτό αυτοκίνητο, κάτι που δεν δέχτηκε. Το όνομά του είναι Johnny και της είχε χτυπήσει το κουδούνι κρατώντας λουλούδια για να της πει για το δώρο. 

Εκείνη όχι μόνο δεν του άνοιξε αλλά κάλεσε και την αστυνομία. Δυο μέρες μετά το αυτοκίνητο ήταν στην ίδια θέση, χωρίς να έχει γίνει αποδεκτό από την Paris, γεγονός που έκανε έξαλλο, όπως φαίνεται τον Johnny, ο οποίος έσπασε το τζάμι. Στη συνέχεια πέταξε μέσα ένα μπουκέτο με λουλούδια.

H Paris είχε και άλλα προβλήματα στο παρελθόν με τον συγκεκριμένο Johnny. Πριν από μερικούς μήνες εκείνος είχε πετάξει χαρτιά στο σπίτι της στο Μαλιμπού, που έγραφαν μεταξύ άλλων ότι δεν μπορεί να τη βγάλει από το μυαλό του. Επίσης τη ζητούσε από τους γονείς της σε γάμο.