Φώτης Σεργουλόπουλος: «Δεν ήθελα η βάφτιση του γιου μου να γίνει θέαμα και κοσμικό γεγονός»

Η βάφτιση του γιου του, Γιώργου έγινε πριν από είκοσι μέρες σε στενό οικογενειακό κύκλο.
Πέρα από κάποιες φωτογραφίες που ανέβασε η Κατερίνα Καραβάτου στο Instagram, κανείς δεν το έμαθε και ο Φώτης κατάφερε να κρατήσει αυτό το σημαντικό γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

«Δεν ήθελα να γίνει θέαμα και κοσμικό γεγονός που θα βγει στα περιοδικά. Το μυστήριο έγινε σε στενό κύκλο φίλων και συγγενών στην Αγία Τριάδα, στην Εκάλη, και μετά πήγαμε όλοι μαζί στο Shamone και κάναμε ένα πάρτι προς τιμήν του Γιώργου. 

Σοκαριστική εξομολόγηση: 22χρονη φοιτήτρια εργάζεται ως ιερόδουλη

«Μισώ τη λέξη πόρνη-όταν σκέφτεστε μια ιερόδουλη το μυαλό σας πηγαίνει σε κάποια που κάνει πεζοδρόμιο και προκαλεί τους περαστικούς. Εγώ δεν είμαι έτσι: είμαι φοιτήτρια, εθελόντρια, δε παίρνω ναρκωτικά. Είμαι ένας φυσιολογικός άνθρωπος».

Η 22χρονη Sophie (πρόκειται για ψεύτικο όνομα), σπουδάζει στο πανεπιστήμιο και πληρώνει τα δίδακτρα με τη δουλειά της, το σεξ.
Η κοπέλα μίλησε στη βρετανική εφημερίδα Independent για τη φρικτή αλήθεια και το τι την οδήγησε στο να γίνει ιερόδουλη.

O πρώην της Τζένιφερ Λόπεζ χαρακτήρισε τα οπίσθιά της «έργο τέχνης»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την Τζένιφερ Λόπεζ και τα… οπίσθιά της ο πρώην της, P. Diddy.
Μετά το «κράξιμο» που έφαγε η 45χρονη τραγουδίστρια από τον πρώην σύζυγό της, χορογράφο, Κρις Τζαντ, χαρακτηρίζοντας το γάμο του με τη Λατίνα σταρ «εφιάλτη» και «τσίρκο», ο ράπερ έβαλε τα πράγματα στη θέση τους!

Στη συνέντευξή του δήλωσε πως νιώθει ευγνώμων για τη σχέση του με τη Λατίνα σταρ, που διήρκησε από το 1999 μέχρι το 2001.