Ελέφαντας πήρε στο κυνήγι την Kim Kardashian ενώ έβγαζε μαζί του selfie!

Μπορεί πολλοί να ήθελαν να φωτογραφηθούν δίπλα στην Kim Kardashian βγάζοντας μια selfie μαζί της, ΟΧΙ όμως κι ένας ελέφαντας στην Ταϊλάνδη, ο οποίος την είδε και έβγαλε… προβοσκίδα!

Tρία μοντέλα τρώνε τούμπα στην ίδια επίδειξη μόδας

Έχουμε δει αρκετές φορές μοντέλα να τρώνε τούμπες σε διάφορες επιδείξεις μόδας κατά τη διάρκεια της πασαρέλας… Όμως αυτό που συνέβη στην Εβδομάδα Μόδας στην Κίνα… δεν ξανάγινε!
Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά τρία μοντέλα «σαβουριάστηκαν» από τα 20ποντα παπούτσια τους κατά τη διάρκεια του catwalk!

Αντώνης Ρέμος: «Δεν θα είμαι στα μπουζούκια όταν γίνονται κρεπάλες»

Ο Αντώνης Ρέμος φέτος έκανε την ανατροπή και εμφανίστηκε με την Άννα Βίσση σε έναν χώρο θεατρικά διαμορφωμένο.

Όπως όλα δείχνουν αυτό άρεσε στον τραγουδιστή και σκέφτεται να το συνεχίσει. Ο Αντώνης Ρέμος και η Άννα Βίσση μίλησαν στην κάμερα του «Πρωινό» και ο τραγουδιστής είπε για τα μπουζούκια: «Πιστεύω ότι εμείς έχουμε κλείσει αυτό τον κύκλο» και συνέχισε:

Το ιδανικό γυναικείο σώμα και πως θα το αποκτήσετε.

Οι νεαρές γυναίκες μπορεί να πέσουν στην παγίδα της επιθυμίας να μοιάζουν με «υπερ-thin» μοντέλα ή τηλεοπτικές προσωπικότητες. Αυτοί οι μη ρεαλιστικοί στόχοι μπορεί να οδηγήσουν σε μια νοσηρή εικόνα του σώματος και σε χαμηλή αυτοεκτίμηση, για να μην αναφέρουμε τις διαταραγμένες διατροφικές συμπεριφορές.
Αυτό μπορεί να συνεπάγεται, ότι θα τρώνε πολύ λίγο ή ότι θα ακολουθήσουν μια δίαιτα που θα περιλαμβάνει μόνο «υγιή» τρόφιμα.