«Φωλίτσα» 12,7 εκατομμυρίων πήρε το ζεύγος Κλούνεϊ!

Αρχοντικό με θέα τον Τάμεση το γαμήλιο δώρο στους εαυτούς τους
​Ένα αρχοντικό 12,7 εκατομμυρίων ευρώ λέγεται ότι έκαναν δώρο στους… εαυτούς τους ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η Αμάλ Αλαμουντίν, λίγες εβδομάδες μετά τον γάμο τους στη Βενετία!

«Φωτιά» έχουν πάρει τα δημοσιεύματα που θέλουν το ζευγάρι να απέκτησε χλιδάτο σπιτικό στο Μπερκσάιρ, μέσα σε καταπράσινο δάσος και με θέα τον Τάμεση, σε μια περιοχή γνωστή από την θερινή κατοικία της βασιλικής οικογένειας της Μεγάλης Βρετανίας, το κάστρο του Ουίνδσορ.
Οι σχετικές φήμες άρχισαν όταν ο μέχρι πρότινος ιδιοκτήτης του αρχοντικού αρνήθηκε να αποκαλύψει ποιος το αγόρασε, αλλά και τις αναφορές κατοίκων πως ογόης του Hollywood εθεάθη σε τοπική παμπ.

Το 9 υπνοδωματίων σπίτι διαθέτει, μεταξύ άλλων, βιβλιοθήκη, γυμναστήριο, σπα και χαμάμ, ενώ στα τέσσερα στρέμματα που το περιβάλλουν υπάρχουν πυκνά δέντρα και «πλούσιοι» κήποι, ιδανικά για να κρατούν μακριά τα αδιάκριτα βλέμματα.

Κι αν αναρωτιέσαι πότε πρόλαβαν και «πετάχτηκαν» από τις Σεϋχέλλες, όπου πέρασαν τον μήνα του μέλιτος, στη Μεγάλη Βρετανία, θα σου θυμίσουμε ότι την Δευτέρα που μας έρχεται η Αμάλ Αλαμουντίν καταφτάνει στηνΑθήνα, αλλά και πως στις 25 του μήνα οι νιόπαντροι έχουν κανονίσει ακόμα μία γαμήλια δεξίωση, που θα γίνει λίγο έξω από το Λονδίνο!