Το "ματωμένο" ΔΙΑΖΥΓΙΟ του Μάρκου Σεφερλή με την ΠΡΩΤΗ του γυναίκα!

Με την Έλενα Τσαβαλιά, ο Μάρκος Σεφερλής γνωρίστηκε πάνω στη δουλειά το 2001. Ήταν τότε και οι δύο παντρεμένοι με άλλους ανθρώπους και έγιναν ζευγάρι αργότερα.

Έπρεπε όμως να περιμένουν την έκδοση του διαζυγίου του από την πρώτη του σύζυγο, Έλσα Μιχαλακοπούλου. Ο ηθοποιός έδωσε σκληρή μάχη με την πρώην σύζυγο του. Μια μεγάλη αγάπη, μια σκληρή δικαστική διαμάχη κι ένα διαζύγιο που άφησε εποχή είναι μερικά από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν σήμερα την εκρηκτική σχέση ανάμεσα στον κωμικό ηθοποιό Μάρκο Σεφερλή και την πρώην σύντροφο της ζωής του -επίσης ηθοποιό- Έλσα Μιχαλακοπούλου.


Οι δυο τους από το 2003-δεν είναι μαζί και να έχουν χαράξει ο καθένας τη δική του προσωπική κι επαγγελματική πορεία. Το 2001 είχαν αγοράσει από κοινού μια βίλα στην περιοχή της Βούλας η οποία όμως βγήκε σε πλειστηριασμό. 
Το εικοσαετές δάνειο που είχε πάρει το ζευγάρι για την αγορά του σπιτιού με δόση 5.500 ευρώ το μήνα σταμάτησε να αποπληρώνεται. 
Το σπίτι έχει εκτιμηθεί από τον αρμόδιο δικαστικό επιμελητή στο ποσό του 1.200.000 ευρώ, ενώ ως πρώτη τιμή αγοράς του για τον πλειστηριασμό έχει οριστεί το ποσό των 800.000 ευρώ.